Gică Popescu, fără cuvinte după rușinea României: ”Gata, m-am săturat! Nu mai vorbesc!”

Echipa naţională de fotbal a României, condusă de Mirel Rădoi de pe margine, a pierdut meciul de la Erevan cu Armenia, miercuri, scor 2-3.

“Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie cu Armeni, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi.

Fostul căpitan al României, Gică Popescu, nu a mai avut puterea să comenteze ”isprava” istorică înregsitrată de prima reprezentativă în Armenia. Fostul căpitan și al Barcelonei de la sfârșitul secolului trecut nici nu concepea că trupa lui Mirel Rădoi se va întoarce acasă cu nicun punct de la Erevan.

romania armenia profimedia 0602577799 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

”Gata, m-am săturat! Am vorbit 20 de ani de zile și v-am spus ce trebuie făcut. După cum ai văzut, nu am comentat nimic după aceste meciuri, pentru că m-am saturat! Gata, nu mai vorbesc! Să vorbească alții”, a declarat Gică Popescu, potrivit Fanatik.

De asemenea, ”Baciul” avertiza înainte de startul preliminariilor cum poate România să se califice la turneul ce va avea loc în Qatar. Nu are voie sub nicio formă să se încurce cu Armenia sau Macedonia de Nord. Iar naționala lui Mirel Rădoi a făcut fix contrariul.

Man profimedia 0602564778
Armenia-România. Foto: Profimedia

”Dacă vrem să participăm la un Campionat Mondial, trebuie să jucăm și cu Germania, trebuie să trecem de Macedonia de Nord și de Armenia fără probleme.

Dacă nu reușim să facem asta, mai bine stăm acasă!”, transmitea Gică Popescu, conform sursei menționate mai sus.

122102243 265195898207904 7371125536514787356 n

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

CITEȘTE ȘI –>> Criticile la adresa lui Mirel Rădoi continuă: ”I-a zis asta toată țara”