Gică Hagi a fost dat de gol după finala Cupei României: ”A refuzat oferte multe”

Viitorul a câștigat în premieră Cupa României, scor 2-1, cu Astra. După meci, Gică Popescu l-a dat de gol pe ”Regele” fotbalului românesc.

”Baciul” a explicat că Gică Hagi a avut foarte multe oferte în străinătate, însă ”Regele” a decis să rămână la Viitorul pentru a face performanță. Gică Popescu este de părere că munca depusă de Hagi la formația din Constanța este incredibilă.

Viitorul a câștigat 2 trofee în ultimii doi ani cu Gică Hagi pe bancă: titlul în Liga 1 (sezonul 2016/2017) și Cupa României (2018/2019).

De asemenea, elevii ”Regelui” au încheiat sezonul pe locul 3 în campionat și vor juca în turul 2 preliminar al Europa League pe 25 iulie – turul și 1 august – returul. (Vezi aici mai multe detalii)

”Întrebaţi-l pe el, eu de unde să ştiu. Gică a avut multe oferte, credeţi-mă, multe oferte şi la bani foarte mulţi. Oferte pe care nu ştiu câţi antrenori le-ar fi refuzat. Însă a preferat să rămână aici, a ales să rămână aici.

Este un lucru de multe ori greu de înţeles. Să rămâi, să munceşti fără bani, ba chiar să aduci bani de acasă şi să ţii acest proiect în viaţă… rezultatele se văd. A reuşit să câştige campionatul acum doi ani de zile, câştigă un nou trofeu important, este la un pas de a accede în grupele Europa League… este un lucru incredibil ce face Gică şi la ce oferte a renunţat.” a declarat Gică Popescu, potrivit TelekomSport.

Citește și Gică Popescu se implică la Viitorul! Gică Hagi: „Sper că l-am convins”

Spynews.ro