FC Viitorul a câștigat în premieră Cupa României, la 10 ani de la înființarea clubului. Fondatorul acestui proiect, Gică Hagi, a vorbit despre planurile sale din vară și despre venirea lui Gică Popescu la echipa din Ovidiu.

La Ploiești, Astra a deschis scorul în minutul 41, prin Denis Alibec. Virgil Ghiță a egalat în minutul 76. Patru minute mai târziu, giurgiuvenii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Romario Pires. În minutul 105, Eric de Oliveira a adus victoria pentru constănțeni.

E un moment bun al nostru, de bucurăm de noi. Sunt fericit pentru ei, jucătorii au muncit mult. 70% din echipă e din academie. La pauză, le-am zis să avem răbdare, să construim, să circule mingea. Știam că, dacă avem un ritm de joc foarte susținut până la final, vor ceda mai devreme sau mai târziu.

Ghiță a fost extraordinar, e momentul lui! El a adus Cupa la noi și mă bucur tare pentru el, e un băiat foarte serios. L-am schimbat pe Cojocaru pentru că a fost golul lui, pe care l-am primit. A șutat pe colțul lui și era logic să mut.

Cu mine, orice este posibil… sunt imprevizibil! Am și eu alternative, dar voi fi întotdeauna lângă echipă. E proiectul meu. Construim un alt proiect pentru următorii 10 ani. Sper să progresăm în fiecare an„, a spus Gică Hagi la DigiSport.

Cupa României

FC Viitorul a câştigat Cupa României, ediția 2018-2019 🏆➡ bit.ly/2M6F3EU

Publicată de Cupa României pe Sâmbătă, 25 mai 2019

Antrenorul și patronul Viitorului i-a oferit lui Gică Popescu funcția de președinte al clubului, din sezonul viitor. 

Dacă ne ridicăm la nivelul lui, dacă câștigăm… sperăm! Mai e puțin până să-l conving să vină, sper că l-am convins„, a mai declarat ‘Regele’ după finala Cupei.

De trei ani de zile trage Gică de mine să vin președinte la Viitorul. Nu i-am dat încă un răspuns clar, dar vedem ce se întâmplă„, a spus Gică Popescu pentru Fanatik.