Giani Kiriță atacă un jucător de la Dinamo: ”Joacă, nu joacă, pentru el e totuna. Nu ştie ce înseamnă acest club”

Dinamo a pierdut în ultima partidă din sezonul regulat, acasă, cu Academica Clinceni, scor 1-3.

Golurile oaspeților au venit în primele 17 minute. Rusescu, Cordea și Moulin i-au spulberat orice șansă lui Dinamo de a obține ceva din acel meci. Pentru ”câini”, a redus din handicap Ricardo Grigore, în minutul 73.

ricardo grigore

Unicul marcator al trupei lui Gigi Mulțescu a împlinit 22 ani pe 7 aprilie, ocazie cu care a dat o petrecere. Evident, nu a scăpat de critici. Fostul jucător al lui Dinamo, Giani Kiriță, l-a contestat pe Ricardo Grigore pentru comportamentul avut. Fostul mijlocaș defensiv crede că problemele din lotul lui Dinamo sunt cauzate de faptul că toți dinamoviștii care au făcut performață pentru club nu mai sunt la echipă.

Giani Kirita

„Ricardo Grigore este un copil crescut de Dinamo, dar nu a avut repere să ştie ce înseamnă Dinamo. Intră, joacă, nu joacă, pentru el e totuna. Nu ştie ce înseamnă Dinamo, nu a fost educat în spiritul ăsta. Toţi foştii dinamovişti mari au fost daţi afară, nu a avut de la cine învăţa.

Ricardo Grigore avea repere, dacă erau ei în vestiar. Dacă venea un Marius Niculae şi îi zicea «Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta». Altfel înţelegea. Asta trebuie să fie la Dinamo”, a declarat Giani Kiriță, conform Telekom Sport.

negresa kirita

Dinamo este pe locul 14 cu 27 puncte, la finalul sezonului, dar poate fi întrecută de Hermannstadt, dacă formația sibiană învinge pe Poli Iași.

CITEȘTE ȘI –>> Critici la adresa petrecăreţilor de la Dinamo: ,,E lipsă de respect! Toţi sunt fără mască”