Critici la adresa petrecăreţilor de la Dinamo: ,,E lipsă de respect! Toţi sunt fără mască”

Dinamo Bucureşti a avut parte de o corecţie aplicată vineri seară de către cei de la Clinceni, care au învins în ,,groapă” cu scorul de 3-1.

Înainte de acest meci, mai mulţi jucători ai celor de la Dinamo au petrecut cu lăutari la ziua lui Ricardo Grigore, care a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie. Nerespectând nicio normă sanitară pentru aceste vremuri, la eveniment au fos prezenşi şi Paul Anton, Robert Moldoveanu sau Florin Bejan.

171173100 3828830500504483 9101078481258495727 n

Ioan Ovidiu Sabău, fost jucător la Dinamo, condamnă atitudinea avută de jucători, având în vedere situaţia actuală a clubului din Ştefan cel Mare. Acesta consideră o lipsă de respect petrecerea dinamovistă cu lăutari, ştiindu-se faptul că salariile jucătorilor sunt plătite din cotizaţiile fanilor.

Doar să îmbraci tricoul lui Dinamo este un lucru extraordinar. Cum vrei să fii respectat ca jucător? Te duci pe stradă și pe urmă te miri că te înjură lumea și te jignește. În situația în care arată clubul în momentul de față… Ce transmiți fanilor, acelor oameni care iubesc Dinamo? Practic, transmiți că nu-ți pasă ce se întâmplă cu această echipă. Trebuie disciplină. Dacă nu există disciplină, dacă nu este echipă, nu este un grup, nu au toți același obiectiv…

ovidiu sabau

Aș vrea să-i înțeleg și pe ei, dar nu pot să-i înțeleg când totuși știi că te-au plătit suporterii, îți sunt aproape, este un meci important. Este lipsă de respect pentru acei oameni, inimoși, sufletiști, care până la urmă vin cu bani de acasă să te plătească pe tine și își doresc să salveze această echipă. Dacă tot ai rămas, nu te face de rușine. Nu îți păta reputația. Nu fi indiferent la ce se întâmplă.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Looksport.

Fost jucător în Ştefan cel Mare, Lucian Goian, a comentat şi el evenimentul care nu face cinste clubului Dinamo, aflat într-o situaţie dificilă din punct de vedere sportiv.

,,Astfel de petreceri s-au făcut mereu. Problema este că nu știu să-și aleagă momentul. Din păcate este o problemă, pentru că vin oameni din anturajul jucătorilor care „scapă” astfel de imagini. Toate persoanele prezente în acel video sunt fără mască.

LucianGoian

Dacă unul dintre ei ia virusul și îl aduce la echipă se răspândește. Dacă o faci, trebuie să o faci mai responsabil. N-am spus că nu au greșit, este clar că au greșit. Dacă erau pe locul 2 și aveau rezultate foarte bune, nu era niciun fel de problemă că dinamoviștii petrec. Când am fost eu se făceau petreceri, dar eram pe primul loc, ne băteam pe primul loc.”, a precizat şi Lucian Goian, pentru aceeaşi sursă.

După rezultatul dezamăgitor cu Clinceni, Dinamo a terminat sezonul regulat din Liga 1 pe locul 14, cu 27 de puncte acumulate din 30 de jocuri disputate.

172013078 3828830910504442 8313900585752412844 n

Citeşte şi Şedinţă la Dinamo! Ce se întâmplă cu Gigi Mulţescu: ,,E antrenorul echipei! El va conduce”