”Ghepardul” din Liga 1! Cine este olteanul care ”pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt”

Universitatea Craiova a început cu stângul play-off-ul din Liga 1, după ce a remizat cu Sepsi și cu Botoșani.

Deși șansele oltenilor la titlu au scăzut considerabil, Basarab Panduru a remarcat un jucător din echipa lui Marinos Ouzounidis care a avut un randament foarte bun în actualul sezon. Fostul internațional i-a făcut o caracterizare inedită lui Ștefan Vlădoiu, pe care l-a poreclit ”Ghepardul”.

panduru

Fundașul dreapta de la Craiova l-a impresionat pe Panduru datorită vitezei pe care acesta o dezvoltă pe terenul de joc. Fostul mijlocaș l-a comparat pe Vlădoiu cu multiplul campion la atletism, Usain Bolt.

„Deci îl ai pe partea dreaptă pe «Ghepardul», pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt.

bolt

Măi, dacă e aşa de adevărat, un jucător tânăr, cu viteza asta, îl ţii pe «Ghepard» numai în cuşcă de câteva meciuri şi îi dai drumul numai prin minutul 70 şi, când îl bagi, îl bagiu extremă dreapta”, a declarat Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

Panduru a ajuns la această remarcă datorită faptului că, la meciul FCSB – Craiova, din returul sezonului regulat, încheiat 0-0, Ștefan Vlădoiu a atins o viteză de alergare de 36,69 kilometri/oră, depășind recordul unor jucători precum Kylian Mbappe și Alphonso Davies, recunoscuți la nivel mondial datorită vitezei.

vladoiu

Universitatea Craiova se va deplasa pentru duelul cu CFR Cluj din etapa a treia a play-off-ului. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 20:30.

CITEȘTE ȘI –>> Arbitru de Champions League la partida dintre CFR și Craiova! Cine a fost delegat pentru duelul din Gruia