Arbitru de Champions League la partida dintre CFR și Craiova! Cine a fost delegat pentru duelul din Gruia

Mâine seară, de la ora 20:30, CFR Cluj și CSU Craiova vor ține capul de afiș al rundei cu numărul trei din play-off-ul Ligii 1!

Formația pregătită de Edward Iordănescu are nevoie de o victorie în partida de mâine seară pentru a rămâne aproape de FCSB. Clujenii sunt la doar un singur punct în spatele “roș-albaștrilor”, astfel că nu își permit să facă vreun pas greșit până la finalul campionatului. De cealaltă parte, Craiova ocupă locul trei și se află la șapte puncte în spatele liderului, dar poate relansa lupta în cazul unui succes.

Pentru duelul din Gruia a fost aleasă o brigadă de arbitri de top, care îl va avea pe Ovidiu Hațegan la centru. Acesta va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu şi Sebastian Eugen Gheorghe, în timp ce arbitrul de rezervă va fi Florin Mihai Marcu, iar observator Corneliu Fecioru.

hategan cfr-craiova
Sursa foto: Profimedia Images

Delegarea arbitrilor la partidele din Liga 1 a reprezentat o adevărată problemă în ultima perioadă, iar echipele au reclamat din ce în ce mai mult erorile comise de “cavalerii fluierului”. Aceste decizii l-au făcut pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, să anunțe că nu va mai trimite jucători la loturile naționale, în semn de protest față de Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Kyros Vassaras, șeful CCA.

Citește și LPF a stabilit programul etapei a 5-a din play-off și play-out. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj