RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gheorghe Mustaţă râde de Talpan după ce i-a fost respinsă o nouă cerere: ,,Cum să apară aşa între ultraşi?”

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a avut un nou motiv de a face glume pe seama juristului de la CSA Steaua.

Lui Florin Talpan i-a fost respinsă cererea de recuzare a completului de judecată de la procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua.

Duă ce a ieşit un adevărat scandal la acel proces, judecătorii au ales să îl amâne din nou pentru data de 15.02.2021.

Mustaţă este de părere că Talpan a încercat să pună presiune pe judecători în momemntul în care s-a fotografiat alături de ultraşii de la CSA, fiind îmbrăcat în uniforma militară.

 

Liderul de galerie de la FCSB spune că i-a făcut plângere lui Florin Talpan pentru gestul făcut. Vestea că juristul s-a pozat cu ultraşii a fost trimisă către MApN şi preşedintele Iohannis.

Talpan trebuie să înțeleagă că nu merge cu presiunea pe judecători. Aşa a fost învățat să facă mereu şi uitați că acum a primit ceea ce a meritat.Eu nu voi lăsa niciun suporter de al nostru să vină vreodată pe la instanță cu mesaje sau nu mai ştiu eu ce fel de prostii. Eu, dacă merg în sală, o fac doar că sunt parte în proces.

Vreau să îl anunț ceva pe domnul Talpan, dar să îl şi întreb un lucru. S-a plâns de mine la judecători că e pandemie si nu respect eu distanțarea socială acolo în sală, dar el ce a făcut? A vrut să pună presiune pe judecători și s-a îmbrăcat in haina militară şi a făcut acea poză cu ultrașii. Păi, acolo unde este distanțarea, domnule Talpan? Dar vreau să stiți că i-am făcut şi mai multe plângeri după apariția acelei poze. I-am facut plângere la Ministrul Apărării și la domnul preşedinte Iohannis. Vi se pare normal ca un militar să apară cu haina militară între ultraşi?”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru ProSport.

Liderul Asociaţiei Salvaţi Steaua a ţinut să facă şi o glumă pe seama lui Talpan după ce i-a fost respinsă cererea de recuzare a completului de judecată. Mustaţă spune că haina militară i-a purtat ghinion juristului şi îl roagă să o îmbrace mai des.

,,Talpan nu vede că domnul comandant Hîncu a inceput să se delimiteze de acțiunile lui? E un lucru normal că acea cerere de recuzare a completului de judecători i-a fost respinsă lui Talpan.

Dânsul a vrut să facă presiune pe judecători şi s-a ales cu o bilă neagră. Chiar îl rog să se mai îmbrace în haina militară şi să se mai ducă între ultrași. O să îl vadă o Românie întreagă şi o să își dea seama cu ce om ne confruntăm noi.”, a mai precizat Mustaţă pentru sursa citată.

Pe data de 09.12.2020 se arată pe portalul instanţelor de judecată că „respinge cererea de recuzare ca neîntemeiată. Încheierea se va atacă odată cu fondul”.

Citeşte şi Încă un nume mare sare în apărarea lui Colțescu: “Intenția nu poate fi judecată drept rasism”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare