BREAKING NEWS | Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: “Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc”

Gheorghe Mulțescu și-a încheiat cel de-al cincilea mandat ca antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul și-a anunțat demisia, după meciul Astra-Dinamo, scor 1-0, din prima manșă a Cupei României.

Mulțescu a declarat că decizia era deja luată doar că nu a vrut să creeze “valuri” la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare, înaintea partidei din Cupa României.

“A fost un început tacticizat. Am primit un gol foarte ușor. A fost și greșeala portarului. Din momentul acela am condus jocul. Se putea schimba soarta jocului. Avem o șansă bună. Returul îl vom juca acasă.

De jocul de vineri nu mă mai întrebaţi pe mine, că eu o să-mi pun demisia, pe cale amiabilă, cu conducerea. Nu am anunţat jucătorii. Eu am vrut de meciul trecut dar era meciul ăsta la câteva zile şi nu aveam dreptul să provoc valuri, echipa avea nevoie de linişte şi atunci mi-am retras demisia. Acum nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc.

E un cumul de factori, important este că mă opresc aici. Meciul de astăzi a fost foarte echilibrat şi meciurile dinainte, la fel. Lipseşte ceva, lipseşte scânteia, lipsesc nişte execuţii de excepţie ca să vină golul şi punctele şi să se decupleze de la neşansa care a fost în ultima perioadă, plus greşelile de arbitraj. Am înţeles că şi astăzi a fost un penalti. Vorbesc ca un om dinafară, echidistant. Regret că nu am făcut ce aşteptau suporterii şi toată suflarea dinamovistă. Îmi pare rău şi îmi cer scuze că nu am putut să fac mai mult, dar asta a fost maximum din ce puteam. Nici eu nu am fost foarte bine ajutat, a declarat Mulțescu, după meicul Astra-Dinamo.

multescu1

Astra a câștigat meciul disputat cu Dinamo, marți seară, pe arena “Marin Anastasovici”, cu scorul de 1-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Citește și Astra a învins-o pe Dinamo în turul semifinalelor Cupei României