Astra a învins-o pe Dinamo în turul semifinalelor Cupei României

Astra a câștigat meciul disputat cu Dinamo, marți seară, pe arena “Marin Anastasovici”, cu scorul de 1-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 4. Atacantul bosniac Krpic a marcat cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului.

În minutul 27, Dinamo a cerut penalty, în urma unui presupus fault în careu comis de Lamanje asupra lui Adam Nemec.

nemec 1

Dinamo a solicitat din nou penalty în minutul 34. De această dată, Mihaiu a a fost cel care căzut în careu în urma unui duel cu același Lamanje. Dinamo a fost aproape de egalare în minutul 60. Sorescu a executat o lovitură liberă, din afara careului de 16 metri, dar mingea a lovita bara din stânga porții. Returul va fi în perioada 11-13 mai.

Sorescu Dinamo 2

Cele două echipe se vor reîntâlni vineri, tot la Giurgiu, în cadrul primei etape din play-out-ul Ligii 1.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Lazar – Raspodovici (Hugo Sousa ’46), Găman, Graovac, Lamanje – Boe-Kane, Canadija – Stahl (Merloi ’63), V. Gheorghe, Riza (Balaure ‘9, David Bruno ’74) – Krpici (Montini ’74). Antrenor Eugen Neagoe;

Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore (S. Filip ’77) – Gol (Bani ’77), Răuţă, Anton, V. Achim (Blejdea ’46) – Mihaiu (Nepomuceno ’72), Nemec. Antrenor Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Raspopovici ’45, Boe-Kane ’90 / Albentosa ’22, Răuţă ’45.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi şi George Neacşu – Adrian Cojocaru;

Observatori: Alexandru Deaconu şi Felix Grigore.

Cealaltă semifinală a Cupei României este CS Universitatea Craiova – Viitorul Târgu Jiu. Turul dintre cele două echipe va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

Citește și EXCLUSIV | Florentin Petre și Giani Kiriță au prefațat meciul Astra-Dinamo, din semifinalele Cupei: “Ar fi o gură de oxigen”