RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gesturi extreme la Dinamo! Un jucător de bază vrea să își vândă ceasul pentru a face rost de bani

Haosul din rândul echipei lui Jerry Gane continuă să facă pe zi ce trece și mai multe victime, iar lipsa banilor se pare că îi afectează din plin pe jucătorii din Ștefan cel Mare!

Considerat unul dintre jucătorii importanți ai „câinilor”, mijlocașul italian, Diego Fabbrini (30 de ani), se pare că a ajuns la capătul răbdării și a cerut să plece de la Dinamo. Această decizie este una surprinzătoare, deoarece în urmă cu doar câteva zile își anunța fanii prin intermediul unei postări pe Instagram că rămâne în Ștefan cel Mare până în 2023.

Potrivit informațiilor venite din partea Pro Sport, Fabbrini se pare că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, astfel că s-ar fi decis să își vândă unul dintre obiectele valoroase pe care le deține. Neplătit de mai multe luni, italianul ar fi dispus să renunțe la ceasul său de la Rolex, care valorează în magazin 24.000 de euro.

Ceasul este modelul Rolex Submariner Date Hulk și conform ultimelor informații, se pare că Fabbrini a luat deja legătura cu mai mulți fotbaliști din Liga 1 și le-a transmis că este dispus să renunțe la accesoriu contra sumei de 16.000 de euro.

550.000 de euro este cota de transfer a lui Fabbrini, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Italianul a ajuns la Dinamo în vara anului 2019, după despărțirea de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

18 meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă este bilanțul mijlocașului în acest sezon în tricoul “alb-roșilor”.

Citește și Dezvăluiri de ultim moment în ceea ce privește transferul lui Man: “Giovanni îi amenință pe Dennis și pe tatăl acestuia!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare