RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dezvăluiri de ultim moment în ceea ce privește transferul lui Man: „Giovanni îi amenință pe Dennis și pe tatăl acestuia!”

Mutarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma a bătut orice record din punct de vedere al transferurilor din istoria Ligii 1, dar se pare că a generat un conflict general între patronul “roș-albaștrilor” și agentul fotbalistului!

Cel mai bun fotbalist al FCSB-ului din ultima perioadă, Dennis Man (22 de ani), a obținut transferul în străinătate și va evolua la Parma, penultima echipă din Serie A. Această mutare i-a adus lui Gigi Becali în conturi nu mai puțin de 13 milioane de euro, o sumă record pentru campionatul României.

Cu toate acestea, între patronul celor de la FCSB și Anamaria Prodan a izbucnit un adevărat război, iar agentul a venit cu niște declarații uluitoare. Potrivit ultimelor dezvăluiri ale impresarului, transferul lui Man la Parma ar fi fost condiționat de semnarea unei înțelegeri cu Giovanni Becali de către fotbalistul în vârstă de 22 de ani, în ciuda faptului că Anamaria Prodan îi reprezenta drepturile jucătorului.

„Da, deci asta spun, ca să încheiem acest circ. M-a sunat din interiorul clubului (n.r. Parma) să-mi spună că transferul lui Dennis Man nu se mai face, dacă nu semnează cu Giovanni!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit PRO X

Colaboratorul impresarului în vârstă de 48 de ani, Alessandro Moggi, a vorbit despre situația din acest moment a Anamariei Prodan și a mărturisit că atât Dennis Man, cât și tatăl acestuia, sunt amenințați de către Gigi Becali să semneze cu vărul său.

„Ana stă liniştită. Are contract. Nu se bagă în mocirla asta. Nu comentează. Așteapta mișcarea lui Giovanni. Vorbeşte cu jucătorul ei și cu tatăl acestuia. Cei 2 sunt amenintaţi de Gigi și Giovanni să rezilieze cu Ana. Altfel, nu merge la Parma. Giovanni se laudă că Gigi îi amenință pe Dennis și pe tatăl acestuia!”, a spus Moggi, potrivit Antena Sport.

Citește și Continuă războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: “Nu o să mai vorbesc niciodată cu ea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare