Legătura neștiută dintre George Simion și Gigi Becali! „Îmi zicea mama să votez AUR”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit din ce motiv este simpatizantul partidului Alianţa pentru Unirea Românilor.

Partidul condus de George Simion a produs o adevărată surpriză la alegerile parlamentare din acest an. Formaţiunea politică care a fost înfiinţată recent, a înregistrat un procent de 9,08% la Camera Deputaţilor şi 9,17% la Senat.

George Simion, liderul partidului AUR, este o persoană destul de cunoscută în lumea ultraşilor din România, acesta fiind şi iniţiatorul mişcării ,,Uniţi sub tricolor”.

george simion

Gigi Becali susţine că este un simpatizant al partidului AUR, datorită unor declaraţii făcute în trecut de anumiţi membri ai formaţiunii politice. Mai mult, patronul de la FCSB mai spune că în urmă cu doi ani de zile ar fi oferit un spaţiu unde partidul să-şi amenajeze un sediu.

Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu știu dacă au făcut sediul partidului.

gigi becali 1

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Și acum m-am bucurat că a câștigat. De ce? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.

Și AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deștept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă și facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos., a mai declarat Gigi Becali pentru România TV.

becali 4

Pentru patronul de la FCSB este prima apariţie la TV, după ce cu mai bine de 4 luni de zile în urmă anunţa că nu vrea să mai apară în spaţiul public cu declaraţii.

becali 3

Citeşte şi Laude neașteptate pentru Simona Halep: ,,E cea care i-a dat României un nume mare în secolul asta”