RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

George Ogăraru are gânduri mari la Steaua: “Vrem să trecem de la centru de copii și juniori la Academie!”

George Ogăraru, managerul sportiv al celor de la CSA Steaua are planuri mari pentru centrul de copii și juniori a formației din Ghencea.

Fostul jucător al “lăncierilor”, George Ogăraru vrea să implementeze la Steaua ce a învățat la academia celor de la Ajax Amsterdam. Fostul fundaș dreapta al Stelei consideră că poate transforma centrul de copii și juniori, într-o academie precum al clubului din capitala Olandei dar acest lucru necesită timp.

Timp de patru ani a jucat George Ogăraru la Ajax Amsterdam (2006/2010). Fostul internațional român a pregătit echipa U18 a “lăncierilor” în sezonul (2015/2016).

“Eu vreau implementez la Steaua ce am învățat la academia lui Ajax. Dar, când vorbim de copii și juniori, vorbim de timp. Lucrurile nu se pot schimba de pe o zi pe alta. Încerc accelerez procesul acesta, însă nu poți sari foarte multe trepte, pentru te împiedici. Nici nu e realist arzi etapele fară le fi consolidat mai întăi. Luăm totul pas cu pas.

Steaua

Am făcut o evaluare, am realizat o structură, am făcut și o restructurare în cadrul centrului. mai urma încă o restructurare în această vară. Am implementat o parte din metodologia și din modelul tehnic pe care mi-am propus le aduc la Steaua. Am avut întâlniri repetate cu jucătorii, cu antrenorii și cu părinții copiilor, pentru a înțelege ce vrem facem în cadrul Centrului de Copii și Juniori.

Citește și Florin Talpan sare la gâtul oficialilor CSA: “Și-a permis să îmi ia din salariu! Alții câștigă 4.000 de euro, că așa vrea Hîncu”

Vrem trecem de la nivelul de Centru de Copii și Juniori la Academie. Cred avem această posibilitate, pentru avem un club cu o istorie bogată și cu un nume important în Europa, poate cu cea mai mare baza sportivă din România și cu un stadion excepțional, cu o prima echipa care reprezintă finalitatea pentru activitatea acestor copii.

Steaua2

Activăm într-o zonă cu o populație numeroasa și cu mulți copii talentați. Avem toate elementele pentru a face o academie de nivel european. Avem nevoie doar de timp și de o calitate sportivă, pentru a putea da mai mult decât ceea ce a dat Centrul de Copii și Juniori al Stelei până acum. Eu văd o echipa a Stelei, peste 10 ani de zile, cu un lot de minim 50% format din juniori crescuți în propria academie, cu un ‘schelet’ format în academia noastră.” a declarat George Ogăraru pentru sport.ro

Ogararu 1
George Ogăraru

Citește și Florin Talpan, ironizat de Mitică Dragomir după ultimele evenimente: “Omul ăsta acționează de frica suporterilor!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare