Florin Talpan, ironizat de Mitică Dragomir după ultimele evenimente: “Omul ăsta acționează de frica suporterilor!”

Juristul Florin Talpan se află de mai mulți ani într-un război deschis cu cei de la FCSB, iar acum se pare că a intrat într-un conflict chiar și cu oficialii CSA-ului!

După ce a ținut capul de afiș în urma conflictelor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Gigi Becali, juristul Florin Talpan se pare că și-a găsit acum un nou inamic. Comandantul formației din eșalonul al treilea, Mădălin Hîncu, este acuzat de către jurist de faptul că l-a sancționat nejustificat, hotărând să îi taie din salariu.

Acest nou episod care îl scoate din nou la lumină pe Florin Talpan a fost comentat de fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. “Oracolul din Bălcești” este de părere că Mădălin Hîncu a procedat foarte bine în cazul lui Talpan și consideră că trebuia să vină în cele din urmă  persoana care să îl oprească pe jurist din acțiunile sale din ultimii ani.

talpan steaua

„Acestui Florin Talpan trebuia să îi pună cineva frână. Comandantul este comandant, iar dacă nu îți respecți superiorul atunci ai o mare problemă. A câștigat el niște procese la viața lui, dar totul are o limită și nu trebuie să te crezi Dumnezeu în Ghencea.

Visul lui Talpan este să conducă clubul Steaua, dar nu o să o facă niciodată. El și cu ultrașii vor să conducă clubul Steaua. Am impresia că omul ăsta acționează de frica suporterilor și dorește să se pună pe bune cu ei, iar acum a început să se dea și ca victimă. Cred că se consultă cu ultrașii și la ce declarații să dea.

Citește și Florin Talpan sare la gâtul oficialilor CSA: “Și-a permis să îmi ia din salariu! Alții câștigă 4.000 de euro, că așa vrea Hîncu”

Talpan trebuia sancționat de mult timp de către Hîncu. Să îmi mai arate el pe cineva care s-a îmbrăcat în haină militară și s-a fotografiat cu ultrașii așa cum a făcut el. Vă dați seama în ce impostază a putut să pună Armata română? Un ofiter s-a pozat în mijlocul unor oameni cu cagule. Să zică mersi că Mădălin Hîncu nu l-a zburat de tot din club. Acum a ieșit și și-a atacat comandantul. Vă dați seama până unde poate să meargă un om care visa ca stadionul Steaua îi va purta numele? S-a luat și de George Ogăraru. Acest om nu are limită și produce în jurul său doar ceartă și scandal

Toată lumea știe că Steaua adevărată este la Gigi Becali, iar generalul Zisu știe tot adevărul. Este un om serios și trebuie să se implice. Ajunge cu atâta scandal și ură. Dacă Gigi Becali nu își băga banii familiei în fotbal se alegea praful de Ghencea. Unde era Talpan când Gigi a învestit bani în Ghencea? Atunci Gigi Becali era bun? Ce a făcut omul asta de prin 2002 pentru Steaua și fotbalul românesc nu a făcut nimeni. Tot cu Gigi Becali am mai prins și noi din nou o semifinală, iar eu zic că o să treacă încă 50 de ani ca să mai prindem o astfel de fază în cupele europene.

Dacă Gigi Becali și-l atrăgea încă de la început de partea lui pe Florin Talpan credeți că îi mai păsa acestui jurist acum de procese? Hai să fim serioși! De ce credeți că FRF, UEFA și FIFA nu îl bagă în seamă pe Talpan cu toate procesele sale câștigate?

Omul ăsta e plin de ură, dar nu o să ajungă să conducă niciodată clubul Steaua. Acolo în interior la ei Talpan s-a certat cu o grămadă de ofițeri și nimeni nu îl vede cu ochi buni. Discutați și voi cu colegi de ai lui și o să vedeți ce părere au oamenii ăia despre el”, a declarat Dragomir, potrivit Pro Sport.

Citește și Florin Talpan, nervos pe angajaţii de la CSA Steaua, după moartea lui Anton Netolitzchi: ,,M-a ajutat în procesele contra FCSB-ului şi a fost îndepărtat”