RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gaziantep se destramă după plecarea lui Șumudică: „Aștept să mă întorc în România”

Brazilianul Junior Morais (34 de ani) și-a dat autogol în minutul 90+8 a meciului încheiat la egalitate dintre Gaziantep și Hatayspor, scor 1-1. În urma acestei remize, Gaziantep rămâne pe locul 4, cu 35 de puncte.

După meci, fundașul adus de Marius Șumudică la Gaziantep a anunțat că nu mai vrea să continue la echipa din Super Lig și vrea să revină în Liga I.

Autogolul din prelungiri a fost un semn de la Dumnezeu că trebuie să plec de la Gaziantep. Deja după plecarea lui Marius Șumudică mă gândeam că e greu și pentru familia mea care e aici cu mine. Mai toate sunt închise și ne e dor de România.

Nu m-a dat nimeni afară, pur și simplu după meci m-am dus și le-am zis că nu mai vreau să continui la Gaziantep. Aștept să rezolv zilele astea totul și să mă întorc în România. A fost o perioada frumoasă, la care a contribuit foarte mult Șumudică.

El știa să ne motiveze, e un antrenor foarte bun, e un campion, ce să mai? Doar a câștigat cu Rizespor și din sufragerie.

Merită o echipă mare și eu sper să ajungă cât mai sus, pentru că mereu îi voi ține pumnii. Nu am nici o problemă cu antrenorul nou, că mă adaptez la oricine, dar nu mi-am mai dorit să stau cu familia plecat. Am și o vârstă. Poate mai joc la vreo echipă aproape de casă, chiar la Astra, de ce nu?”, a spus Junior Morais, pentru ProSport.

Brazilianul a evoluat la Astra în perioada ianuarie 2011 – iulie 2017. Apoi s-a transferat la FCSB, unde a evoluat până în iulie 2019, când a fost achiziționat de Gaziantep, la cererea lui Șumudică.

Citește și Marius Șumudică, înainte de a semna cu Rizespor: “Ea este singura echipă la care m-aș fi întors în Liga I”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare