RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gata! Au bătut palma! Gigi Becali trebuie să scoată banii. Jucătorul care ajunge la FCSB

După îndelungi negocieri în ultimele zile, Gigi Becali și Valeriu Iftime s-au pus de comun acord în privința trecerii lui Andrei Chindriș la vicecampioana României. 

Patronul moldovenilor a acceptat ultima ofertă făcută de Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor plusase cu 30.000 de euro astfel încât suma finală de transfer se ridică la 580.000 de euro. Omul cu banii de la FC Botoșani ar fi acceptat propunerea aseară târziu conform Antena 1, iar Andrei Chindris va ajunge în cele din urmă la FCSB. Gigi Becali confirmase ieri înaintea răspunsului venit din Moldova că a modificat oferta făcută pentru internaționalul de tineret.

valeriu-iftime

“Am plusat de la 550.000 de euro la 580.000 de euro, iar Vali Iftime are termen până la miezul nopții ca să îmi dea răspunsul. Daca trece si un minut peste termenul pe care i l-am dat, atunci oferta mea de 580.000 de euro a picat, iar de marți îi dau doar 500.000. Să se gândească bine că din altă parte, pe criza asta, nu o să vadă el banii ăștia”, spunea aseară Gigi Becali pentru Pro Sport.

chindris botosani

Cele două părți au tot negociat în ultimele zile, iar afacerea a devenit posibilă după ce finanțatorul moldovenilor a scăzut prețul jucătorului, pentru care solicita înaintea apariției crizei provocată de coronavirus chiar și 1,5 milioane de euro. Chindriș ar putea reface la FCSB cuplul din centrul defensivei alături de Andrei Miron, fostul său coechipier de la FC Botoșani, ajuns între timp și el la echipa antrenată de Bogdan Vintilă.

CITEȘTE ȘI –>> Transferul lui Florinel Coman, analizat de un fost mare internațional: “E un pas în spate dacă se duce la Walt Disney World”:)

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare