RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Transferul lui Florinel Coman, analizat de un fost mare internațional: “E un pas în spate dacă se duce la Walt Disney World”:)

Chiar dacă marea majoritate a oamenilor de fotbal a lăudat mutarea pe care fotbalistul vicecampioanei este aproape să o facă, există și alții pe care opțiunea atacantului îi dezamăgește puțin.

Gabi Balint este unul dintre cei care se înscriu în ultima categorie. Fostul fotbalist al Stelei a ironizat chiar varianta aleasă de jucătorul de 21 de ani.

„Se duce la Walt Disney World? Nu a ajuns acolo? Eu am fost în anul 1996, iar în 1994 am fost și la parcul de la Los Angeles. Situația este similară și în cazul lui Alexandru Mitriță. Eu cred că dacă te duci în fotbalul din Statele Unite ale Americii sau în țările arabe este un pas înapoi, în materie de fotbal.

Depinde ce își dorește… Acolo sunt bani mulți, iar fotbalul se dezvoltă, dar acum este un pas în spate. Bine ar fi fost să meargă la o echipă din primele cinci campionate din Europa. Acolo arăți ce poți!” a fost tranșant Balint la Digi Sport.

gabi balint 2

Florinel Coman ar putea pierde și naționala dacă ajunge în MLS. El tocmai ce debutase pentru prima reprezentativă în toamna anului trecut.

„Vor fi mereu probleme cu fusul orar. Este tânăr și este talentat, dar nu este consacrat. Are timp să facă și bani. Dacă este adevărat că americanii dau 10 milioane de euro, FCSB ar trebui să profite și să facă acest transfer”, a mai completat fostul mare fotbalist.

CITEȘTE ȘI –>> Florinel Coman, prea bun pentru SUA? Dică: “A progresat mult. Poate să joace în campionate puternice din Europa”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare