Conducerea Universității Craiova a anunțat rezilierea contractului cu Devis Mangia, iar Corneliu Papură (45 ani) este noul antrenor al ‘Științei’. 

Tehnicianul a preluat funcția de antrenor al Universității Craiova și a efectuat deja primul antrenament cu oltenii. Formația din Bănie va juca în următorul meci la Giurgiu, împotriva celor de la Astra.

Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei naționale la Campionatul Mondial din 1994, Papură este absolvent al licenței UEFA PRO.

Fost fundaș, fostul fotbalist lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

📸 Corneliu Papură la antrenamentul de astăzi al Științei.

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 15 aprilie 2019

Corneliu Papură, lăudat de Dumitru Dragomir!

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal l-a lăudat pe noul tehnician al formației din Bănie chiar înainte ca acesta să devină antrenorul Craiovei. Dragomir a dezvăluit ieri, 14 aprilie, că Papură este un tip foarte inteligent.

”Jos pălăria pentru Papură. Dacă stați de vorbă cu el, o să vedeți că este cap electronic. Papură este un tip foarte inteligent.

Când a fost selecția la juniorii de 14 ani, a venit după copiii lui de la Craiova. Am stat de vorbă câteva minute cu el și e plin de minte.” declara Dumitru Dragomir ieri, 14 aprilie, la DigiSport.

Citește și Suporterii Universității Craiova, mesaj pentru conducerea clubului! Ce spun oltenii despre demiterea lui Devis Mangia