Peluza Nord Craiova a postat un comunicat de presă prin care a transmis mai multe lucruri conducerii clubului din Bănie!

Oltenii au precizat în comunicatul de presă că nu acceptă folosirea imnului oficial al Universității Craiova pentru mitingurile politice. Fanii nu sunt de acord nici cu folosirea sintagmei ”Așa e la Craiova” de persoane care nu au legătură cu Peluza Nord.

De asemenea, Peluza Nord Craiova a cerut conducerii formației din Bănie să îl demită pe crainicul clubului. Acesta a prezentat mitingul PSD, iar suporterii nu sunt de acord ca vocea care anunță golurile echipei lor preferate să fie aceeași care anunță și candidaturi politice.

”Având în vedere evenimentele ultimelor săptămâni din Craiova, Peluza Nord face următoarele precizări:

Știm și noi că cele mai mari 2 partide politice au avut mitinguri recent la Craiova. Amandoua au folosit imnul Universității Craiova în încercarea de a câștigă astfel simpatia suporterilor Științei. Noi, Peluza Nord Craiova, am fost, suntem și rămânem apolitici, atât din punct de vedere practic cât și ideologic. În acest sens condamnăm că de fiecare dată ferm incercarile politicienilor de a își lipi imaginea de aceea a Universității Craiova. Având în vedere că Universitatea Craiova deține dreptul exclusiv de folosire a imnului compus de Adrian Păunescu îi cerem clubului să se alăture demersului nostru și să nu mai permită pe viitor pangarirea imnului nostru în campaniile electorale sau la alt fel de întâlniri ce nu au legătură cu Știință.

A două problema cu care ne-am tot lovit în ultima perioada este folosirea sintagmei „Așa e la Craiova” de către persoane care nu au legătură cu Peluza Nord, în tot felul de situațîi care mai de care mai bizare. Dintre toate acestea, două situațîi sunt cele mai deranjante. Folosirea acestei expresii într-un comunicat emis de club prin care cineva și-a permis să își ceară scuze lui Iuda în numele nostru este inacceptabilă. După cum se știe, suntem perfect de acord că clubul să comercializeze fulare pe care este inscripționat „Așa e la Craiova” și în general nu avem nimic împotriva folosirii imaginii Peluzei în marketingul clubului, dar nu putem fi de acord cu folosirea acestei sintagme în comunicate, cu atât mai mult când este vorba de un comunicat care contrazice total părerea peluzei noastre despre un personaj din fotbal. A două situație este legată din păcate tot de politică și de faptul că niște actori din acea lume se folosesc de acest slogan în scopuri electorale. Subliniem că niciun politician sau partid politic nu a avut și nu are parte de sprijinul nostru, dar îi asigurăm pe aceia care o să mai încerce să se folosească de imaginea noastră că ne devin dușmani și că o să ne asigurăm că în loc să câștige capital politic o să piardă.

Revenim astfel la ultimul miting electoral care a avut loc în orașul nostru. Am luat la cunoștință faptul că acesta a fost prezentat de crainicul de la meciurile Universității Craiova.
Nu îl judecăm, nu ne interesează alegerea lui, dar cert este că a făcut o alegere. Nu putem accepta ca vocea care anunță golurile Științei pe Oblemenco să fie aceeași care anunță candidaturi politice în piețe publice.
În acest sens îi cerem crainicului demisia, iar dacă aceasta nu o să vină într-un timp rezonabil îi cerem clubului să îl demită.

PS: Despre zvonurile apărute azi privind banca tehnică a echipei, sperăm că sunt o glumă și o să le tratăm dacă se adeveresc în zilele următoare. se arată în comunicatul postat de Peluza Nord Craiova.

ComunicatAvand in vedere evenimentele ultimelor saptamani din Craiova, Peluza Nord face urmatoarele precizari:Stim…

Publicată de Peluza Nord Craiova pe Luni, 15 aprilie 2019

Citește și ULTIMA ORĂ | Devis Mangia a fost demis! Cine e noul antrenor al Craiovei