Fundașul de 1 milion de euro dorit de Gigi Becali pe care îl poate lua gratis la vară

gigi

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, poate aduce un fundaș de națională gratis la vară.

Jucătorul în cauză este Florin Ștefan (24 ani). Fundașul stânga al celor de la Sepsi încă nu și-a prelungit contractul cu echipa din Sf. Gheorghe, contract ce se încheie în iunie.

FLORIN STEFAN

“Florin Ştefan, din păcate, el avut şi o accidentare, dar a avut şi şansa de a reveni. Aţi văzut că la Sepsi, chiar dacă sunt jucători la final de contract, li s-a oferit şansa de a juca. A fost şi cazul lui Ştefan, chiar dacă nu a semnat prelungirea contractului cu clubul. Eu zic că e o oportunitate rară în fotbalul românesc să ai banii la zi, să fii motivat financiar, nu trebuie decât să ai tu linişte şi să joci. Aici a depins numai de Florin. Problema noastră… Noi ne-am făcut datoria faţă de Florin Ştefan, aţi văzut că Leo Grozavu i-a dat şi şansa în meciul de la Arad, l-a introdus titular.

Dacă avea o prestaţie bună şi un joc bun, îl vedeaţi şi azi în echipă (n.r. – în Sepsi – FCSB 1-1). Noi am încercat, i-am făcut o propunere, dar nu a fost acesta motivul. Din punctul ăsta de vedere a avut linişte financiară şi nu depinde decât de dânsul”, a declarat Cornel Șfaiţer, managerul general al lui Sepsi, conform Telekom Sport.

gigi-becali-fcsb

Florin Ștefan a făcut parte din lotul României U21 care a ajuns până în semifinalele Euro 2019 și a fost inclus în lotul lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

În urmă cu un an, datorită perfomanței de la Euro U21 din 2019, fundașul stânga a fost ofertat de Gigi Becali, dar conducerea celor de la Sepsi a cerut un milion de euro pentru micul tricolor: “O singură dată a făcut Gigi Becali o ofertă, prin doamna Anamaria Prodan, pentru Florin Ştefan. Au spus că dau 500.000 de euro pentru Ştefan, noi am cerut un milion şi aici s-a terminat”.

Florin-Ștefan

Astfel că, dacă Florin Ștefan și clubul Sepsi nu ajung la un numitor comun legat de situația contractuală, fundașul, care a debutat și la naționala mare, poate semna gratis în vară cu FCSB sau cu orice altă formație din play-off. Tricolorul a jucat doar 16 meciuri în acest sezon în Liga 1 din cauza unei fracturi deschise la cotul drept.

CITEȘTE ȘI –>> Un fost campion al României, trecut pe la FCSB și Petrolul, intrigat: ”De ce românii nu fac la fel ca ungurii? E păcat”