FRF, ținta criticilor și a ironiilor! ”Pe Burleanu nu-l scoți de acolo nici cu Pentagonul!”

sursa foto: frf.ro Răzvan Burleanu

Cu Mirel Rădoi pe bancă, la Erevan, România a pierdut pentru prima dată în istoria sa cu naţionala Armeniei, scor 2-3.

“Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie cu Armenia, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi din partea oamenilor de fotbal din România.

romania armenia dragomir scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Însă nici FRF nu a scăpat de insulte pentru situația deplorabilă în care a ajuns naționala, o națională care are șanse foarte mici de calificare la Cupa Mondială din Qatar după ce a strâns doar trei puncte din primele trei jocuri.

După ce federația a fost atacată vehement de Ionuț Lupescu sau Marcel Pușcaș, a sosit și rândul lui Adrian Porumboiu sa îi ia șotii și ironii pe conducătorii fotbalului românesc.

adrian-porumboiu-echipa-națională

Nu e normal ca lumea să lovească în Răzvan Burleanu, prin Mirel Rădoi. Președintele FRF are o grămadă de bube, trebuie criticat direct și la obiect.

Eu sunt realist: pe Burleanu nu-l scoți de acolo, de la FRF, nici cu Pentagonul! Mircea Sandu a plecat nesilit de nimeni, dacă nu voia să se dea la o parte, era și acum. Dar a decis să meargă pe alt drum”, a declarat fostul finanțator de la FC vaslui,c conform Radio Sport Total FM.

porumboiu

De asemenea, fostul arbitru s-a pronunțat ca fiind un fan de-al lui Mirel Rădoi, dar nu s-a ferit să-i lovească pe jucătorii naționalei pentru dezastrul de la Erevan.

„Naționala României a pierdut la Erevan, dar nu este vina lui Mirel Rădoi. Ne-am dorit un fotbal ofensiv, un fotbal cum juca FC Barcelona, atunci ar trebui să-l lăsăm să-și facă treaba în continuare. O să-mi atrag multe critici, dar așa eu cred.

Nu avem calitate la jucătorii naționalei, degeaba vrea antrenorul. Păi Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită, în timp ce Dennis Man este îngrozit de faptul că el chiar crede că valorează 13 milioane de euro… Dar el, de fapt, nu face niciun milion!, a mai spus Adrian Porumboiu, conform sursei menționate.

Man profimedia 0602564778
Armenia-România. Foto: Profimedia

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi România:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein – 0 puncte

CITEȘTE ȘI –>> Noi atacuri dure la adresa FRF: ”Spălătorul de morți, bufonul și habarnistul, voi nu mai luptați împreună?”