Noi atacuri dure la adresa FRF: ”Spălătorul de morți, bufonul și habarnistul, voi nu mai luptați împreună?”

Cu Mirel Rădoi pe bancă, la Erevan, România a pierdut pentru prima dată în istoria sa cu naţionala Armeniei, scor 2-3.

“Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie cu Armenia, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi din partea oamenilor de fotbal din România.

armenia profimedia 0602566116
Armenia-România. Foto: Profimedia

Însă nici FRF nu a scăpat de insulte pentru situația deplorabilă în care a ajuns naționala, o națională care are șanse foarte mici de calificare la Cupa Mondială din Qatar după ce a pornit la drum cu doar trei puncte din trei meciuri.

După ce FRF a fost taxată dur de către Ionuț Lupescu, a venit și rândul lui Marcel Pușcaș să fie nemilos cu șefii care conduc destinele fotbalului românesc. În noaptea de joi spre vineri, fostul președinte de la Universitatea Craiova 1948 a postat pe pagina oficială de Facebook un atac fără menajamente la adresa celor de la Casa Fotbalului, intitulat „EXPERIMENTUL ROMÂNIA, LA FRF”.

marcel puscas

„Oare unde sunt „specialiștii” în ale tehnicii, VOCHIN- ziaristul spălător de morți, STOICHIȚĂ- bufonul și Burleanu- habarnistul? Au trecut 24 de ore de la meci. Nimic, nicio declarație, o zeflemea, un aer superior?

Nu mai luptați împreună? Nu mai sunteți împreună fotbal, nici măcar cu neșcolitul Rădoi? Noul slogan al FRF ar trebui să fie: ÎMPREUNĂ FUGIM CA POTÂRNICHILE!

Ieșiți fraților în față! Curaj, demnitate, responsabilitate. Ați auzit de aceste precepte și virtuți?”, a scris Marcel Pușcaș pe rețeaua de socializare.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi România:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

CITEȘTE ȘI –>> Naționala, sabotată din interior: ”L-au pus pe Contra și l-au distrus, l-au pus pe Rădoi și nu e bine, urmează Mutu”