FOTO VIDEO | Stadionul Steaua prinde strălucire! Nocturna, un obiectiv aproape îndeplinit

Lucrările la noul stadion Steaua sunt cele mai avansate dintre cele trei arene din Capitală aflate în construcție. În Ghencea au fost montate cele două tabele de marcaj, aproape toate scaunele, iar instalația de nocturnă va fi gata în zilele următoare.

Fanii Stelei abia așteaptă să calce pe noul ‘Templu’ din Ghencea. Arena ultramodernă va fi inaugurată în această toamnă.

Noul stadion Steaua – Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va costa aproximativ 96 de milioane de euro.

Deși FCSB și-a anunțat dorința de a închiria noul stadion, CSA Steaua va administra arena și este greu de crezut că va accepta o propunere din partea unui club cu care este într-un litigiu juridic.

Stadionul Steaua se apropie de final cu pași repezi. Dacă scaunele au fost montate în proporție de 90%, iar vineri a început așezarea fotoliilor de la zona VIP, cele două tabele de marcaj – de la peluza nord și de la peluza sud – au fost montate în proporție de 100%. De asemenea, montarea instalației de nocturnă a ajuns la 70%, dar până la primele teste vor mai trebui să treacă mai multe săptămâni“, este mesajul postat pe pagina de Facebook Steaua TV official.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Mircea Rednic se implică în ‘războiul’ Steaua – Dinamo! “Nu putem să zicem care era mai avantajată”

CITEȘTE ȘI -> Duckadam își pune în cap fanii Stelei! “Asta e o echipă nou-înființată. În Liga 4 e ca și cum nu există”