FOTO | S-A AFLAT! Cine este atacatorul baschetbaliștilor americani! A fost închis pentru proxenetism și viol

Toată opinia publică a fost zguduită din temelii, duminică dimineață, după vestea atacului sângeros dintr-un club de noapte din Brăila.

Doi jucători de baschet americani ai clubului Cuza Sport, Darrel Bowie și Joseph McClain au fost înjunghiați, sâmbătă noapte, într-un local din Brăila. La mai puțin de 24 de ore de la tragicul eveniment, noi detalii ies la iveală.

Conform surselor judiciare, citate de publicația debraila.ro, interlopul Daniel Gabriel Husein, zis și Dasaev, este unul dintre principalii suspecți ai atacului sângeros.

Citește și De aici a plecat totul! Dezvăluiri ȘOCANTE despre atacul de la Brăila: ”Sunt speriat! La 10 metri de mine s-a întâmplat!”

Potrivit sursei citate ”Dasaev” ar fi fost inclus în cercul de suspecți. Dasaev s-a întors în Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit mai mulți ani de închisoare pentru proxenetism și viol, ca urmare a unei sendințe date de o instanță din Spania.

Darrel Bowie și Joseph McClain, baschetbaliștii care au fost înjunghiați, au fost operați și se află sub atenta supraveghere a medicilor. În cazul în care starea lor se va agrava, aceștia ar putea fi transferați la Spitalul Floreasca din Capitală, notează sursa citată.

sursa foto: debraila.ro