FCSB a pierdut rușinos cu 2-4 partida cu numărul 18 a Ligii 1. Jucătorii antrenați de Nicolae Dică au avut o prestație slabă, iar acum sunt la 5 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Următoarea etapă din campionat se va disputa contra celora de la Viitorul, iar meciul nu se anunță deloc ușor. Partida se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitesti, noua ”casă” a formației din capitală până la redeschiderea Arenei Naționale.

PELUZE – 15 LEI
TRIBUNA 2 – 25 LEI
TRIBUNA 2A – 30 LEI
TRIBUNA 2B – 30 LEI
TRIBUNA 1 – 40 LEI

Casele de bilete sunt deschise sâmbătă în intervalul 12-19 și duminică între 11-20.

Citește și DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ luată de Becali! Cine va purta banderola de căpitan la FCSB

Bilete pentru FCSB – Viitorul, de sambata la case!FCSB anunta ca biletele pentru partida cu FC Viitorul, care se va…

Publicată de FCSB pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

După anunțul făcut prin intermediul paginii de Facebook, suporterii s-au arătat extrem de revoltați de echipa lor și i-au criticat aspru atât pe jucători, cât și pe antrenorul Dică.

”Pentru ce să mai dai banii pe bilete când joci cum joci? Ăsta este joc de fotbal jucat de oameni plătiți cu 15-20.000 de mii de euro pe lună? Mi-e silă și rușine de (cu) voi !’‘ a fost mesajul postat de un suporter.

”Sunteți o rușine! Azi după meci ne-am întâlnit cu jucătorii în benzinărie! Unul dintre băieți l-a întrebat pe Tănase dacă și meciul următor vom juca ca și azi, iar răspunsul lui a fost <<Dacă o să fie terenul la fel, DA!>> RUȘINE!” a comentat un alt fan al echipei.

Citește și Gigi Becali dă de pământ cu Florinel Coman: ”Vrei să dai gol din corner că ești tu șmecher”