FCSB a fost surclasată, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-0), de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a 18-a a Ligii 1.

La finalul partidei, Gigi Becali l-a ”mitraliat” încă o dată pe Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor ”a luat foc” pentru faptul că atacantul nu respectă indicațiile tehnicianului, Nicolae Dică:

Coman, în continuare cred că e mai talentat decât Man. Dar el stă în neascultare. Neymar e mai mare decât Coman? Messi e mai mare decât Coman? Ronaldo e mai mare decât Coman? Păi n-am văzut pe niciunul că dă gol din corner. Că ei sunt fotbaliști mari. Dar toți ascultă antrenorul. Man văd că ascultă de antrenor și mai sunt câțiva. Teixeira ascultă, Tănase ascultă. Dacă nu ascultă toți, nu iese ce trebuie. Man ce să facă singur? Nu poate câștiga la infinit de unul singur„, a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și Dănciulescu trage cu Rednic și pune tunurile pe jucători: „Să demonstreze că merită să joace!”

Becali a continuat seria acuzațiilor la adresa lui ”Mbappe de România”. I-a reproșat jucătorului de 20 de ani, faptul că nu își poate stăpâni moftul de a încerca să înscrie din corner:

Din moment ce dai mereu la poartă din corner, e clar că nu asculți antrenorul. A dat o dată Ianis, a dat Coman, dar n-ai cum să dai mereu. Tu vrei să dai gol din corner, e neascultare. Nu ai cum să dai din corner gol. A dat Ianis că a scăpat portarul mingea. Cum să distrugi echipa, să vrei să dai gol din corner că ești tu șmecher. Nu am nevoie să dai gol, am nevoie să stai în ascultare. Anarhie, acum toți cu Facebook-ul asta, toți vor să fie șefi.

Neascultarea e păcatul diavolului. Dică trebuie să știe să dea militaria jos, nu toți sunt făcuți pentru asta. Ceea ce face la antrenament, jucătorii nu fac. Degeaba știe el fotbal. Nu iese ceea ce trebuie dacă nu asculţi de antrenor. Meme mi-a zis că Dică ştie mai mult fotbal decât toţi antrenorii care au fost pe la noi, dar el nu e ascultat de jucători, a concluzionat Gigi Becali.