FOTO | Juventus își va deschide ACADEMIE DE FOTBAL la București!

Juventus Torino va deschide pe Arena Națională tabăra de fotbal Juventus Training Camp România, ediția de iarnă. Evenimentul va avea loc luni, 7 ianuarie, începând cu ora 13:00. Intrarea este liberă.

Unul dintre cele mai importante cluburi din lume vrea să deschidă în România o academie de fotbal la București pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Ideea evenimentului a fost adusă în țara noastră de Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio, iar în vară a avut loc prima ediție.

”Juventus Torino revine la București cu o tabără de fotbal, iar evenimentul de deschidere are loc pe cel mai important stadion din România. Ceremonia va fi oficiată de antrenorii italieni trimiși de clubul Juventus pentru a pregăti copiii talentați din România. Copiii din tabăra de fotbal Juventus au șansa de a participa la Campionatul Mondial de Fotbal al Academiilor Juventus, care va avea loc în Italia, în perioada 11-15 iunie 2019. România va merge la turneul final cu două echipe, alcătuite din jucători din generațiile 2006/2007 și 2008/2009.

Ceremonia de deschidere se va desfășura după modelul întâlnit la orice eveniment Juventus Academy de asemenea anvergură, în toată lumea: defilarea drapelului Juventus (purtat de cel mai mic și cel mai mare copil din tabără, flancați de antrenorul principal al taberei, Lorenzo Grossi), imnul Juventus și momentul special de la centrul terenului. Cei 90 de copii înscriși în tabără, cu vârste între 6 și 13 ani, vor participa la un stagiu de pregătire marca Juventus, cu antrenori de la Academia de fotbal a campioanei Italiei. Este vorba despre Lorenzp Grossi, Stefano Saviotti și Pier Filippo Zanichelli.

Programul taberei include 20 de ore de antrenamente și pregătire tehnică după modelul Juventus, cursuri de limba italiană cu specific sportiv, training media, astfel încât copiii să știe cum să facă o declarație de presă, activități de recreere și socializare. Fiecare copil primește echipament sportiv original al clubului.” este comunicatul de presă publicat de Academia Juventus România.

Claudiu Niculescu este, fostul antrenor de la Voluntari și Dinamo, a devenit Ambasadorul Juventus Academy București.

juventus academy bucuresti1

juventus academy bucuresti foto Claudiu Visan Elena Mirea

Elena Mirea Claudiu Vișan 9

Claudiu Visan Elena Mirea 32

Citește și Nicolae Stanciu, EXPLICAȚII PENTRU FANII Spartei Praga! Ce le-a transmis jucătorul român