FOTO | Eroul se reface! Gabi Tamaș s-a operat. Care este starea fotbalistului

Gabi Tamaș a vrut să fie erou, însă nu a scăpat de „cuțit”. Fotbalistul a ajuns pe masa de operație, după ce a suferit o ruptură de menisc în timpul meciului cu Aerostar Bacău din prima etapă a ligii secunde.

În ciuda accidentării pe care a suferit-o, Tamaș a fost prezent ieri pe teren la meciul pierdut de U Cluj în fața formației ASU Poli Timișoara, scor 0-1.

După meci, fotbalistul de 36 de ani a plecat la București, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală. În urma operației, experimentatul fundaș al celor de la U Cluj va sta pe bară timp de 2-3 săptămâni.

tamaș-după-operație

„Am ruptură de menisc și pot reveni în 2-3 săptămâni pe teren. Am programat operația marți. Am început antrenamentele la sală și luni o să încerc să joc. Eu așa vreau să fac. S-a rupt meniscul de tot și îl voi scoate. Dacă încerc să îl lipesc…atunci lipsesc 3-4 luni. Dacă îl scot, atunci lipsesc maxim 3 săptămâni. M-am sfătuit cu medicii și fizioterapeuții și eu vreau să joc luni, iar marți să mă operez”, a declarat Tamaș sâptâmâna trecută.

Citește și • Tamaș este de neoprit! Fotbalistul lui U Cluj, pe teren din primul minut deși are meniscul rupt