Tamaș este de neoprit! Fotbalistul lui U Cluj, pe teren din primul minut deși are meniscul rupt

Transferat în această vară la divizionara secundă U Cluj, Gabi Tamaș face tot posibilul pentru a fi un exemplu de disciplină și de dăruire pentru colegii din echipă.

Fotbalistul ajuns la 36 de ani a luat decizia de a juca în meciul pe care ardelenii îl dispută în compania formației ASU Poli Timișoara, în etapa a doua a Ligii 2, în ciuda faptului că mâine este programat pentru operație de menisc.

„Gabi Tamaș va juca în acest meci. La noapte, va pleca la București, pentru că mâine dimineață este programat pentru operație!

Tamaș și-a dorit foarte mult să joace. Și-a dorit foarte mult să joace pentru a le da colegilor, și nu numai lor, chiar și suporterilor un mesaj legat de ce vrem să realizăm în acest sezon”, a spus Daniel Stanciu, directorul sportiv al ardelenilor, potrivit Digi Sport.

gabi tamas u cluj 1

Tamaș a suferit o accidentare serioasă în primul său pentru U Cluj, în meciul cu Aerostar Bacău.

„Am ruptură de menisc şi am înţeles că pot reveni în două sau trei săptămâni pe teren. Am programat operaţia marţi, încercă să joc luni, dacă nu mă mai doare. S-a rupt meniscul de tot şi-l voi scoate. Dacă îl voi lipi voi lipsi mai mult, 3-4 luni, dacă-l scot de tot, voi lipsi 3 săptămâni. O să încerc să joc luni.

Mi-a trosnit genunchiul înăuntru. Nu mai puteam să calc în el. Simţeam ceva durere la el şi credeam că este doar tendinită. Acum fac tratament, fac două antrenamente la sală. Nu mi s-a umflat. Nu sunt sătul de fotbal, încă mai pot. Nu mă dau înapoi de la niciun război”, spunea Tamaș în urmă cu doar câteva zile.

Citește și • Încă o mutare făcută de CFR Cluj! Anunțul campioanei României