RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | Echipa din Liga 1 care va avea un stadion de cinci stele: „Lucrările s-ar putea termina şi mai repede!”

După cele trei stadioane din București care au fost construite în ultimii ani pentru turneul final EURO 2020, a venit rândul unui alt oraș din țară să beneficieze de o nouă arenă!

Stadionul formației din Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe, va fi gata la sfârșitul lunii mai a acestui an și începând cu sezonul următor va putea găzdui meciurile covăsnenilor. Arena va avea o capacitate de 8.400 de locuri, iar costul total al construcției se ridică undeva în jurul a 15 milioane de euro, o parte importantă din sumă fiind suportată de statul maghiar.

Președintele echipei, Cornel Șfaițer, a vorbit despre stadiul lucrărilor de la noua arenă și a mărturisit că este mulțumit de cum au evoluat acestea. Ulterior, oficialul covăsnenilor a ținut să precizeze că noul stadion din Sfântu Gheorghe va avea un gazon de ultimă generație, care va elimina orice fel de problemă cu suprafața de joc, indiferent de anotimp.

„Suntem avansaţi, iar meseriaşii au trecut la partea de finisaje. S-au finalizat foarte multe dintre închiderile necesare, astfel că se poate lucra la interior. Foarte importantă este partea gazonului, la care trebuie să fim foarte atenţi pentru că aţi văzut ce se întâmplă pe gazoanele de la noi. Tocmai de aceea clubul a ales alături de constructor o variantă de drenaj foarte modernă şi eficientă, iar gazonul, unul hibrid, va fi de ultimă generaţie.

Probabil că lucrările s-ar putea termina şi un pic mai repede, dar nu vrem să forţăm lucurile, aşa că noi ne-am propus să fie gata pe 31 mai 2021!”, a spus Cornel Șfaițer, potrivit Digi Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe ocupă în acest moment locul 4 în ierarhia Ligii 1, cu 28 de puncte acumulate în cele 17 etape disputate în actualul sezon.

Citește și Continuă scandalul din arbitrajul românesc! Vassaras reacționează: “Sunt revoltat de toate aceste acuzații!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare