RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Continuă războiul declarațiilor între Rotaru și Mititelu! Rotaru: “În prima ligă va fi momentul adevărului!”

Mihai Rotaru a răspuns acuzațiilor aduse de către Adrian Mititelu, cum că acesta se bagă la echipa Craiovei din prima ligă, mai ceva ca Gigi Becali!

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a reacționat imediat după apariția declarațiilor lui Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948!

Rotaru a răspuns la acuzațiile venite din partea lui Mititelu, spunând că nu este nimic adevărat și totul speră să se termine odată cu meciul direct din Liga 1, în cazul în care formația de liga a doua va promova în acest an.

Rotaru

Da, e o glumă. Controlez arbitrajul românesc și suporterii echipei lui Adrian Mititelu și conducătorii echipei și jucătorii și pe toată lumea din țara asta. Inclusiv NASA, CEDO și Bruxelles-ul. Răspunsul este simplu, nu mă interesează echipa lui Adrian Mititelu, nici măcar nu știu cu cine joacă etapa viitoare. Nu îl urmăresc, îl doresc în prima ligă pentru că acolo trebuie să fie momentul adevărului. În prima ligă și acolo fiecare își trage concluziile.

E o glumă după ce ne-a bălăcărit domnul Marcel Pușcaș, ar fi culmea ca noi să fim în spatele lui. Domnul Marcel Pușcaș e un tip independent, poate să îl ajute pe domnul Adrian Mititelu că e vecin cu mine, asta poate îl face mai gânditor. Dar răspunsul este nu, nu am avut nicio legătură cu Marcel Pușcas!”, a fost răspunsul dat de Mihai Rotaru la Pro X.

Citește și Dezvăluiri despre un patron din Liga 1: “E mai rău decât Gigi Becali, doar că nu se arată!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare