Fotbalistul de 500 de milioane de euro al lui Gigi Becali e gata să revină la FCSB

gigi-becali-isi-face-cruce

Ianis Stoica are 17 ani și este văzut drept unul dintre cei mai valoroși tineri fotbaliști din curtea FCSB. Gigi Becali visa să-l vândă cu 500 de milioane de euro însă criza provocată de pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap.

În contextul actual, patronul FCSB va trebui să mai aștepte multă vreme până să ajungă să-l vândă pe internaționalul de juniori pe sute de milioane de euro.

Criza provocată de pandemia de coronavirus are însă și părți bune. Lipsa banilor i-a determinat pe patronii din Liga 1 să se îndrepte spre tinerii din propria pepinieră, lucru ce ar putea reprezenta un mare avantaj și pentru tânărul Ianis Stoica, care a cum evoluează la  Metaloglobus (împrumutat până la vară), după ce a mai fost împrumutat în trecut la Dunărea Călărași și Petrolul Ploiești.

ianis-stoica-fcsb

„Ianis este foarte bine. FCSB a gândit perfect când a decis să îl împrumute. Pentru el, experiențele de la Dunărea Călărași și de la Petrolul Ploiești au însemnat enorm. Acum este la Metaloglobus până la finalul lui iunie, dar înțeleg că se va prelungi.

Din punctul meu de vedere, el a crescut în toată această perioadă. Duelurile cu adulți l-au călit, a văzut ce înseamnă nivelul Ligii 1. Acum, și el este un adult. Meciurile de la naționala U19 îmi dau dreptate în acest sens.

Este pregătit să joace la FCSB, mai ales că este regula U21. Clubul va decide ce va face, dar el este pregătit. Nici în perioada asta grea nu a stat o zi! Avem acasă tot ce ne trebuie pentru a se antrena la un nivel ridicat și nu a ratat un antrenament!”, a declarat Pompiliu Stoica, tatăl lui Ianis, pentru ProSport.

Citește și ♦ Avertismentul primit de Gigi Becali după ce a luat-o înaintea tuturor: “Ai putea avea surprize”