RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Avertismentul primit de Gigi Becali după ce a luat-o înaintea tuturor: “Ai putea avea surprize”

Ideea lui Gigi Becali de a-și testa jucătorii împotriva coronavirusului pentru a începe mai repede pregătirea nu este văzută cu ochi buni de toată lumea. 

Unul dintre oamenii din fotbal cu care finanțatorul celor de la FCSB a făcut afaceri importante este și cel care și-a exprimat reticența în privința eficienței măsurii pusă în aplicare joi. Valeriu Iftime a explicat și de ce.

“Nu poți uni acum mai multe persoane, așa cum își dorește Gigi Becali. Testarea e doar un fel de a spune. Pentru că dacă ai virusul nu e obligatoriu să ieși pozitiv imediat. Testarea e posibil să n-aibă efect imediat.

Nu cred că putem începe campionatul, așa cum își doresc alți patroni de la noi. Starea de Urgență nu permite, decât dacă cumva ne-am pune la o masă toți cei din Liga 1 cu autoritățile”,  a declarat patronul moldovenilor pentru gsp.ro.

valeriu-iftime

Acesta nu ia în considerare debutul vreunei activitați fotbalistice de orice natură până la ieșirea din Starea de Urgență.

“Cred că atunci când situația se va mai stabiliza, numărul infecțiilor va mai scădea, atunci cred că pot exista niște variante. Să încercăm să găsim o soluție pentru ca grupul unei echipe, 30-40 de persoane, staff plus jucători, să se poată reuni, să fie protejate în maximă securitate, iar apoi să dăm drumul la treabă. Dar până la 15 mai, cât e Starea de Urgență, nu cred că se va putea asta. Dar după, putem avea două săptămâni de antrenamente, iar de la 1 iunie să jucăm” a completat Iftime.

CITEȘTE ȘI –>> Meciul care a făcut încasări record în plină pandemie! Toți banii au fost donați către spitale

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare