Fotbalistul care s-a simțit nedreptățit de Cosmin Contra: “Puteam fi chemat și eu la națională atunci”

Liviu Antal a revenit în această iarnă în Liga 1 după mai mulți ani petrecuți în Lituania. 

Fotbalistul s-a specializat în acest eretur în goluri marcate în primul minut al jocului. Are deja două înscrise.

“Mă mai bucură faptul că stau din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic și răspund prezent când se apelează la mine. Știu că așteptările sunt mari de la mine și pe undeva e normal să fie așa. Doar că vin după o perioadă mai puțin norocoasă.

Nu jucasem de ceva timp după plecarea din Lituania, iar ritmul jocurilor din Liga 1 a fost foarte ridicat. Nu am avut parte de o perioadă de pregătire, dar lucrurile încep să intre pe făgașul normal”, a povestit Liviu Antal pentru Gazetă. 

liviu antal

Antal are 31 de ani și consideră că a primit puține șanse pentru a-și demonstra valoarea la echipa națională. Are o singură selecție, într-un amical cu Paraguay, în 2011. Atacantul susține că se aștepta să fie chemat de Contra la lot pentru meciul cu Lituania, din 2018, în momentul în care evolua chiar în campionatul țării baltice.

“Am fost golgeterul campionatului, 23 de goluri, alte 4 în cupele europene, 5 în Cupa Lituaniei. România întâlnea Lituania la Vilnius, pe terenul unde juca și Zalgiris.

Știam stilul lor de joc, poate că atunci puteam fi chemat și eu. M-am gândit mult la asta. Oare de ce n-am fost chemat și eu contra Lituaniei? Asta e, fiecare antrenor are strategia lui, gândirea proprie și așa s-a gândit atunci”, a mai punctat fotbalistul celor de la UTA. 

CITEȘTE ȘI –>> Anunțul făcut de Mititelu jr după primul meci al echipei sale din 2021: „E un lucru normal, nu e nicio victorie”