Anunțul făcut de Mititelu jr după primul meci al echipei sale din 2021: “E un lucru normal, nu e nicio victorie”

FC U Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Concordia Chiajna din etapa a 17-a a Ligii 2. 

A fost primul meci pentru olteni din noul an, după ce în runda precedenta jocul lor împotriva celor de la Turris Turnu Măgurele a fost anulat în urma retragerii teleormănenilor din campionat. Echipa lui Ovidiu Stângă rămâne lider, cu un avans de 3 puncte față de urmăritoarea ASU Poli Timișoara.

“Un egal echitabil, ținând cont că a fost un meci foarte greu. Suntem pe locul 1, la trei puncte de locul 2. Sperăm să continuăm pe drumul acesta, să promovăm la finalul anului. Suntem neînvinși, asta arată că avem un lot foarte puternic.

Și sunt sigur că, cu puțin noroc, puteam să învingem, astăzi. Faptul că tatăl meu a fost arestat nu a influențat cu nimic echipa. Jucătorii se antrenează, financiar stăm foarte bine. Jocul va crește de la meci la meci”, a declarat Adrian Mititelu Jr, la finalul disputei din județul Ilfov. 

chiajna craiova 1

Adrian Mititelu Jr a  fost observat în zona vestiarelor la pauza jocului de la Chiajna, însă acesta a precizat că nu a intrat în cabina jucătorilor. Următorul meic al alb-albaștrilor va avea loc pe cea mai mare arenă din oraș, pe care evoluează și rivala CS U Craiova.

“Este un lucru normal să jucăm pe Omblemenco, nu este nicio victorie. Orice echipă din Craiova poate să joace pe Oblemenco, este un stadion public. Sper să spargem gheața și să învingem”, a mai precizat fiul patronului echipei. 

CITEȘTE ȘI –>> Un olandez face radiografia fotbalului românesc: „Acest lucru nu pot să îl înțeleg”