Fostul fotbalist al roș-albaștrilor care este pregătit să înceapă cariera de antrenor: “Vreau să fiu cu totul altfel”

Ultima generație a celor de la FCSB care a făcut performanță în Europa a rămas în inimile fanilor. Iar unul dintre cei care făcea parte atunci din 11-le fostei vicecampioane a agățat între timp ghetele în cui.  

Aexandru Bourceanu este însă nerăbdător să facă față unei noi provocări. Aceea de a deveni antrenor. Fostul mijlocaș s-a caracterizat înainte să ajungă în premieră pe bancă.

“Cred că ce am învățat în cariera mea de jucător e mult mai puțin decât ce am învățat în ultimele luni. Văd foarte diferit fotbalul acum decât cum îl vedeam acum câteva luni. Am multe idei, multe dintre ele sunt contradictorii.

Sigur, îmi plac antrenorii mari. Vreau să fiu cu totul altfel decât eram ca jucător. Asta sunt motivat să fac și cred că e un lucru pe care l-aș putea face cel mai bine. N-am fost niciodata un tip dur. Am fost doar foarte energic“, a fost comentariul lui Bourceanu pentru Telekom Sport.

1 bourceanu 2

Acesta a “lămurit” și misterul legat de formația pentru care a evoluat la un moment în carieră.

“Am jucat la echipa pe care a patronat-o Gigi Becali”, a fost replica amuzantă a lui Bourceanu în deja celebrul scandal dintre CSA Steaua și FCSB.

CITEȘTE ȘI –>> Cum se făceau transferurile în trecut la Rapid! Cine a fost cumpărat pentru 12 mingi