RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum se făceau transferurile în trecut la Rapid! Cine a fost cumpărat pentru 12 mingi

Giuleștiul a fost până în urmă cu doar câțiva ani o tentație pentru mulți dintre puștii care au visat să ajungă în fotbalul mare. 

Unii dintre ei au ajuns încă din perioada junioratului în Grant, iar ulterior au plecat pe bani mulți în strănătate. Puțini știu însă cum a ajuns un fost idol al fanilor alb-vișinii să îmbrace tricoul Rapidului. Fost coordonator al Centrului de copii și juniori al rapidiștilor între 2003 și 2006, Gabi Răduță a rememorat un episod care îl are în prima plan pe alex Ioniță, atacantul care evoluează în prezent la UTA.

„Pe Alex Ioniță I l-am adus pe 12 mingi care au costat 500 de euro. Plătiți din banii mei pe care nu i-am mai văzut niciodată. Apoi l-au vândut pe Ioniță la Koln și am luat doar o bătaie pe umăr de la George Copos. M-a felicitat. M-am rugat de Dinu Vamă degeaba”, și-a adus aminte Gabi Răduță pentru Pro Sport.

Dacă Ioniță a putut fi adus de la Viscofil Popești Leordeni, un alt tânăr care avea să confirme ulterior a fost ratat dintr-un motiv incredibil.

„L-am adus și pe Alex Chipciu, dar n-aveau cazare și l-au trimis la Brașov”, a detaliat antrenorul. 

CITEȘTE ȘI –>> Ianis Hagi nu mai este decarul naționalei! Cui i-a dat Mirel Rădoi tricoul cu numărul 10

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare