EXCLUSIV | Formaţiile din Serie A stau la pândă pentru Man şi Mihăilă: ,,Sunt pe buzele multor cluburi care vor să profite de situaţie”

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au ajuns în acest sezon la Parma, în Serie A, în urma evoluţiilor impresionante avute în Liga 1.

Dacă în România atât Man, cât şi Mihăilă se luptau an de an la titlu, acum în Italia lucrurile stau altfel. Cei doi fotbalişti sunt aproape să retrogradeze cu Parma la finalul sezonului.

mihaila man parma profimedia 0597640183 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Chiar dacă lucrurile nu stau tocmai bine la formaţia ,,gialloblu”, Giovanni Becali, fost impresar, spune că sunt destule echipe din Serie A interesate de cei doi jucători originari din România. Problema ar fi doar dacă Parma ar retrograda şi nu ar vrea să renunţe la cei doi fotbalişti, însă fostul agent spune că sunt destule soluţii de luat în calcul.

,,Dennis Man şi Mihăilă sunt pe buzele mai multor cluburi. Multe cluburi vor profita de faptul că Parma s-ar putea să retrogradeze şi atunci vor încerca să nu se jefuiască Parma, să cadă la o înţelegere. Ei au nişte contracte de 5 ani de zile semnate cu Parma foarte bune.

giovanni-becali-dinamo

Sunt foarte mulţumiţi de cei doi. Dar sunt şi cluburi care spun, ‘trebuia să-l fi luat noi pe Man.’ Nu pot să spun ce cluburi. În cazul în care Parma doreşte să rămână cu ei în Serie B, n-ai ce face, au contract şi cu asta basta. Numai în cazul în care o echipă vine şi zice‚’Il iau împrumut un an cu opţiune obligatorie.’ Poate să coste şi 15-17 milioane Mihăilă, poate să coste şi 20-25 de milioane Man. Dar dacă l-ai împrumutat cu opţiune, după aia eşti obligat să dai banii, cum te înţelegi cu clubul.

Sunt cluburi de la jumătatea clasamentului din Italia care m-au întrebat de Man, sunt echipe şi de la locurile de Champions League, m-au întrebat şi de el, şi de Mihăilă.”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportiva.

Man Mihaila Parma before

Dennis Man, cotat la 11.000.000 de euro de către transfermarkt.com, a reuşit până acum la Parma să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă în 11 jocuri disputate în Serie A.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă, care este cotat la 8.500.000 de euro, a juvat 14 meciuri în acest sezon pentru Parma, reuşind 3 goluri şi 2 assisturi în toate competiţiile.

mihaila man profimedia 0595849204 scaled
Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum i-a dat Dennis Man cu flit Anamariei Prodan: ,,Semnează dacă a visat la asta”