Florinel Coman, piesa lipsă din puzzle-ul FCSB-ului! Gigi Becali: “Să vină și el și câștigăm campionatul!”

Unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului, Florinel Coman, s-a accidentat în meciul cu Macedonia de Nord și a părăsit de urgență cantonamentul naționalei!

Considerat unul dintre principalele produse de export ale bucureștenilor în acest moment, Florinel Coman se pare că nu scapă de blestemul accidentărilor. Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost scos din circuit mai întâi în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League, și a fost nevoit să lipsească mai multe luni. Acum, Coman se pare că va trebui să stea din nou departe de teren, astfel că va rata duelurile decisive ale FCSB-ului din acest sezon.

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a vorbit despre rolul esențial pe care Florinel Coman îl are în jocul echipei sale și a mărturisit că absența sa se va simți considerabil. Afaceristul este de părere că “roș-albaștrii” au început să joace precum Barcelona și lipsa oricărui jucător important înseamnă un dereglaj în ceea ce privește evoluția elevilor lui Toni Petrea.

coman

„La nivelul la care am ajuns noi să jucăm ca Barcelona, tiki-taka, un singur jucător, o rotiță mică, ne strică mășinăria. Când l-am dat pe Man, era Moruțan acolo și nu s-a stricat foarte mult, s-a încurcat puțin. Dar să știți că Coman ăsta are mare rol, chiar dacă nu face 12 km, face 8-9 km pe care îi aleargă cu rost.

Atunci avem două piese principale dintr-o mașinărie. Deci, Coman și Man, jucători de 25-30 de milioane amândoi. Acum îl mai am și pe Olaru. Ne punem baza in Dumnezeu, să mă ierte pentru tot ce i-am făcut lui Edi săptămâna asta și să ne ajute să trecem peste asta, să vină și Coman și să câștigăm campionatul”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

5.500.000 de euro este cota de transfer a lui Florinel Coman, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 22 de partide, două goluri și opt pase decisive reprezintă bilanțul tânărului atacant în acest sezon.

Citește și Cum o poate transforma Gigi Becali pe FCSB într-o mașinărie de fotbal: “Vor deveni puternici și în Europa!”