Cum o poate transforma Gigi Becali pe FCSB într-o mașinărie de fotbal: “Vor deveni puternici și în Europa!”

FCSB a încheiat sezonul regulat pe prima poziție în ierarhie, la un singur punct în fața principalei urmăritoare, CFR Cluj!

Formația lui Toni Petrea a intrat în play-off din postura de lider al Ligii 1, fiind urmată la doar un punct de CFR Cluj. “Roș-albaștrii” vor rămâne astfel după înjumătățirea punctelor cu doar 33 de puncte, în timp ce ardelenii vor avea 32 de puncte, iar CSU Craiova cu trei mai puțin.

Liber de angajament în momentul de față, Ionuț Chirilă a analizat jocul bucureștenilor din acest sezon și consideră că FCSB ar putea câștiga titlul de campioană fără probleme, asta doar în cazul în care patronul Gigi Becali nu s-ar mai băga la echipă. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a mărturisit că “roș-albaștrii” au potențialul chiar de a se impune și pe plan european, asta datorită calităților de care jucătorii tineri din lotul lui Toni Petrea dispun în momentul de față.

chirila despre fcsb

“Câștigă titlul fără probleme! În primul an, ar fi greu și în cupele europene, nu mai suntem obișnuiți cu nivelul de adversitate de acolo. Dar dacă ei țin ștacheta sus și în fiecare an se duc cel puțin în grupele Europa League, atunci pot deveni în câțiva ani puternici și la nivel de grupele cupelor europene, unde să facă puncte, să câștige meciuri. Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit GSP.

Cum arată clasamentul Ligii 1 înainte de play-off:

  • FCSB 33 pct* (beneficiază de înjumătățire)
  • CFR Cluj 32 pct.
  • Universitatea Craiova 29 pct.
  • Sepsi OSK 23 pct* (beneficiază de înjumătățire)
  • Academica Clinceni 22 pct. 
  • FC Botoșani 21 pct.

Citește și Continuă schimbul de replici dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: “El e antrenor, să-și vadă de treaba lui!”