Florinel Coman face orice pentru a redeveni om de bază la FCSB! Ce decizie a luat jucătorul “roș-albaștrilor”

Atacantul în vârstă de 22 de ani pare că nu își poate recăpăta forma sportivă de dinainte de accidentarea din meciul cu Backa Topola, disputat în luna septembrie a anului trecut, în preliminariile Europa League!

Florinel Coman a suferit o accidentare gravă în meciul contra sârbilor, iar perioada de indisponibilitate a fost una mult mai mare decât se credea la început. Dacă din punct de vedere al formei sportive Coman nu o duce foarte bine, nici pe plan personal acesta nu se poate lăuda cu mari realizări, asta din cauza problemelor pe care le are cu permisul de conducere ilegal în România.

Unul dintre oamenii de bază ai formației lui Toni Petrea la începutul acestui sezon, Florinel Coman a ratat o bună parte din acest an competițional, iar accidentarea din meciul cu Topola se pare că îl împiedică și acum pe fotbalist să evolueze la parametrii normali.

florinel coman fcsb topola

Astfel, “Mbappe de România” face tot posibilul să își recapete forma sportivă de acum câteva luni și speră să reintre în atenția marilor cluburi din Europa. Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a hotărât că nu îi sunt suficiente antrenamentele susținute sub comanda lui Thomas Neubert la echipa de club și a apelat la un antrenor personal.

“Perla” lui Gigi Becali merge de aproximativ o săptămână la o sală de sport care combină recuperarea medicală (fizioterapia, kinetoterapia, osteopatia, masajul, terapia Yumeiho) cu fitness-ul medical, toate acestea pentru a-și rezolva problemele pe care le are din cauza accidentării suferite la meciul din Europa League.

5.500.000 de euro este cota de transfer a lui Florinel Coman, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 20 de partide, 2 goluri și 7 pase decisive reprezintă bilanțul tânărului atacant în acest sezon.

Citește și Cum şi-a reziliat Florinel Coman contractul cu firma fraţilor Becali: ,,Tot cu noi va pleca până la urmă”