RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum şi-a reziliat Florinel Coman contractul cu firma fraţilor Becali: ,,Tot cu noi va pleca până la urmă”

Florinel Coman este unul dintre jucătorii de la FCSB pe care Gigi Becali speră să încaseze din nou o sumă fabuloasă, aşa cum a fost în cazul lui Dennis Man.

Atacantul de la FCSB şi-a reziliat însă contractul de impresariat sportiv cu firma fraţilor Becali, cei care s-au ocupat şi de mutarea de 13 milioiane de euro a lui Man la Parma.

Paul Ursachi MB Media profimedia 0532407622 scaled
Foto: Paul Ursachi/MB Media (Profimedia)

Giovanni Becali, fost agent, a dezvăluit ce i-a spus fotbalistul de la FCSB cu privire la rezilierea contractului, dar şi care a fost replica sa în acel moment. Fostul impresar mai spune că Florinel Coman s-a întâlnit şi cu Victor Becali, căruia i-a transmis că tot prin intermediul firmei lor se va transfera până la urmă.

,,Florinel ne-a trimis o notificare. Mi-a scris: ‘nea Giovanni, vreau să rămân liber, să fiu singur!’. ‘Bă, când vrei!’, i-am replicat. Orice jucător de-al nostru, când are dubiu că nu mai poate fi reprezentat de noi cum crede el, atunci are ok-ul de la noi să rezilieze. Nu ne supărăm.

giovanni becali

S-a întâlnit cu frati-miu și a spus că tot cu noi va pleca până la urmă. Dar, nu i-am activat nicio clauză, nimic. Dragoste cu sile nu se face, asta e deviza firmei noastre.

Probabil, se aștepta să-l ducem pe undeva, probabil cineva din familie, din anturajul lui i-a băgat ceva în cap. De permis, nu pot să ofer  detalii, pentru că nu știu.”, a declarat Giovanni Becali, pentru Digisport.

2 goluri în 20 de meciuri a reuşit Florinel Coman, pentru FCSB, în acest sezon, în toate competiţiile.

5.500.000 de euro este cota de piaţă a atacantului în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

profimedia 0590788683 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Iubita lui Florinel Coman le răspunde contestatarilor: „La baza răutății stă frustrarea și frica!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare