RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Tănase nu vrea să mai piardă primul loc cu FCSB: ,,Aşteptăm pasul greşit al celor de la CFR şi Craiova”

Meciul dintre FCSB şi FC Voluntari, din etapa a 18-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională, s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru gazde.

Golurile partidei au fost marcate de către Dennis Man, în minutul 37, din pasa lui Răzvan Oaidă şi Florin Tănase, în minutul 71, din penalty pentru FCSB, iar FC Voluntari a punctat în minutul 90+3 prin Jefte, tot din penalty.

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a vorbit la finalul meciului cu FC Voluntari şi spune că cele mai importante au fost punctele în această seară. Acesta speră ca CFR şi Craiova, contracandidatele la titlu, să se încurce în meciurile pe care le au de disputat.

,,Fericit pentru cele 3 puncte. E bine că ne-am distanţat momentan, aşteptăm pasul greşit al celor de la CFR şi de la Craiova. Nu cred că vom avea un meci uşor tote echipele se vor mobiliza, ca de obicei, şi vor încerca să ne încurce.

Suntem jucători de atac mulţi, trebuie să ne mişcăm foarte mult, să combinăm în absenţa unui număr 9. Orice echipă are nevoie de un număr 9. Au fost momente când Sergiu ne-a ajutat foarte mult. Aş vrea să-i dedic victoria aceasta lui Mihai Pintilii, pentru că trece prin nişte momente grele în această perioadă.”, a declarat Florin Tănase la finalul jocului cu Voluntari.

Mijlocaşul FCSB-ului a lămurit şi faza penalty-ului, când şi el, şi Man au vrut să bată lovitura de la 11 metri.

,,Suntem amândoi desemnaţi să batem penalty, dar ne-am înţeles.”, a mai precizat Tănase.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, cu 41 de puncte adunate, după 18 jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe locul 15 în Liga 1, unde a adunat doar 15 puncte din cele 18 etape scurse până acum din campionat.

Citeşte şi VIDEO | FCSB, de neoprit în 2021! Man şi Tănase, show şi cu FC Voluntari într-o victorie la limită

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare