Florin Tănase nu mai vrea să rămână la FCSB: ,,A zis să plece odată, să scape de România”

Căpitanul “roș-albaștrilor”, Florin Tănase, este pe val în momentul de față la FCSB, iar reușitele sale l-au propulsat direct în fruntea ierarhiei marcatorilor din Liga 1!

Rămas liderul din teren al echipei și principalul marcator, mai ales după plecarea lui Dennis Man, decarul “roș-albaștrilor” și-a făcut un obicei din a marca aproape în fiecare rundă pentru formația lui Toni Petrea. Florin Tănase este liderul detașat în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 19 goluri marcate în actualul sezon.

florin tanase fcsb

Deşi trece prin cele mai bune momente ale carierei, Gigi Becali a declarat că decarul său vrea să plece din România, pentru că s-a săturat de modul în care echipa este arbitrată.

Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta.

becali

Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli. Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea.”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Florin Tănase a contestat destul de vehement deciziile arbitrului Iulian Călin la meciul din campionat cu Sepsi, terminat 1-1.

,,Suntem foarte dezamăgiți pentru că după părerea mea puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reușit și din cauza arbitrului. Eu nu știu cine analizează prestațiile lor, pentru că ne-am săturat și noi. Nu mai putem să jucăm cu astfel de arbitraje. El dă fault în atac și mie mi-a rupt piciorul. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin și de câte ori a greșit împotriva noastră.

CristiTanase

Trebuia să fie un joc ușor, asta este și părerea mea, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, out-uri invers, nu e poziționat cum trebuie, dă așa după ureche, îi zice arbitrul de rezervă ceva, nici nu ascultă.”, a declarat golgheterul Ligii 1.

4.000.000 de euro este cota de transfer a lui Florin Tănase, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea celor de la FCSB, după transferul de la Viitorul Constanța. 27 de meciuri, 20 goluri și 7 pase de gol este bilanțul căpitanului “roș-albaștrilor” din acest sezon.

Florin Tanase 1

Citeşte şi Florin Tănase, caracterizat de unul dintre foștii antrenori: “Este un jucător exponențial pentru fotbalul românesc!”