Florin Prunea, încântat de revenirea lui Uhrin la Dinamo: ,,E singura soluţie în momentul de faţă”

Gigi Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo la finalul jocului pierdut cu Astra, în semifinalele Cupei României, scor 0-1.

Oficialii lui Dinamo ştiau deja de decizia antrenorului şi astfel la antrenamentele echipei din Ştefan cel Mare va reveni Duşan Uhrin, cel care a mai pregătit-o pe Dinamo şi în sezonul trecut al Ligii 1.

dusan uhrin 1

Florin Prunea, fost conducător la Dinamo, este de părere că Uhrin este singurul care o mai poate salva pe Dinamo acum din situaţia în care se află. Acesta nu crede că varianta Florin Bratu ar fi fost mai bună decât Uhrin.

E o variantă foarte bună! Cred că este de fapt singura soluție viabilă în momentul de față! Îl cunosc foarte bine. Uhrin este o soluție foarte bună în momentul de față, repet. Sunt convins că ar scoate-o la capăt fără probleme!

prunea1

Florin Bratu nu a stat mai mult de o lună la echipele pe la care a fost! Nu poate să ajute Dinamo într-o situație ca asta! A mai și retrogradat vreo două echipe.

Nea Gigi Mulțescu a venit cu sufletul deschis ca de fiecare dată! El este unul din simbolurile lui Dinamo. A fost de bună credință tot timpul, dar cred că a luat o decizie bună! A știut în ce se bagă, dar nu s-a putut mai mult.

multescu

În play-out se va juca cu cuțitele pe masă! Orice detaliu va conta și e o competiție foarte grea, de uzură. Așa a fost mereu în ultimii ani. Au nevoie de cel puțin cinci victorii pentru a se salva. Eu cred că se poate redresa situația în continuare, mai ales cu Dusan Uhrin. 

Le transmit jucătorilor să strângă rândurile rapid! Sunt acolo câțiva fotbaliști și am încredere în ei pentru că îi cunosc pe mare parte dintre ei. Sunt jucători de caracter, care pot salva echipa.”, a declarat Florin Prunea, pentru Fanatik.

Ultima echipă pe care a pregătit-o Duşan Uhrin a fost tot în Liga 1, Gaz Metan Mediaş, de unde nu a plecat în cele mai bune condiţii.

dusan uhrin

Citeşte şi BREAKING NEWS | Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: “Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc”