Viitorul s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Cupei României, învingând în deplasare Poli Iaşi după executarea loviturilor de departajare. 

Viitorul a condus cu 2-0 în deplasarea de la Iaşi, însă calificarea în sferturile de finală ale Cupei României s-a decis la penalty-uri. Poli Iaşi a reuşit să egaleze chiar şi în zece oameni, dar trupa lui Hagi s-a impus după loviturile de la 11 m, cu scorul de 5-3.

La finalul meciului, antrenorul ieșenilor, Flavius Stoican s-a arătat dezamăgit de rezultat, însă tehnicianul a ținut să-și felicite jucătorii pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă: „Mă bucur că a fost un meci spectaculos, sunt dezamăgit că n-am reuşit să mergem mai departe. Până la urmă, acesta e fotbalul. Am văzut la echipa mea determinarea cu care noi eram obişnuiţi. Am văzut atitudine, am văzut jucători care şi-au dorit, chiar dacă am rămas în inferioritate”, a spus Flavius Stoican la Telekom Sport.

Citește și Dezamăgire în tabăra Viitorului, în ciuda calificării în ”sferturile” Cupei României! Hagi: ”Am fost superficiali!”

 

După meci, Stoican le-a răspuns contestatarilor care l-au acuzat că Patrick Petre joacă la Poli Iași datorită relației de prietenie pe care o are acesta cu tatăl jucătorului, Florentin Petre:

„Am câştigat un jucător, Patrick Petre, nu cum spunea cineva pe aici într-un ziar local care încearcă să dezinformeze opinia publică, că Petre joacă doar că eu îl cunosc pe tatăl lui. Patrick Petre joacă pentru că e un tânăr talent, iar eu am grijă de astfel de oameni. Am grijă pentru că şi de mine a avut grijă Ilie Balaci”, a concluzionat Flavius Stoican.