Dezamăgire în tabăra Viitorului, în ciuda calificării în ”sferturile” Cupei României! Hagi: ”Am fost superficiali!”

Viitorul s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Cupei României, învingând în deplasare Poli Iaşi după executarea loviturilor de departajare. 

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a declarat că evoluția echipei sale a fost una superficială.  De asemenea, ”Regele” a ținut să-i felicite pe cei de la Iași pentru jocul prestat și a recunoscut superioritatea moldovenilor din cea de-a doua repriză:

Două reprize diferite. Una bună a noastră, mai ales în primele 30 de minute. După, din păcate, Iaşiul a jucat mult mai bine decât noi. Am fost superficiali, dar totul e bine când se termină cu bine. Deja ne gândim la meciul următor, dar trebuie să felicităm adversara pentru jocul prestat. În repriza secundă, a fost mult mai bună decât noi, a declarat Hagi la Digi Sport.

Citește și Bătaie de joc în sportul românesc! Aurul olimpic e premiat cu 1.500 de lei

Întrebat de jurnaliști ce șanse are Viitorul să câștige trofeul, Gică Hagi a încercat să rămână echilibrat și să aibă un discurs calculat: “Noi avem obiectivul să câştigăm fiecare meci. Vrem să ne facem jocul, să avem personalitate şi să ne impunem. E greu noi să ne fixăm obiective măreţe, de a câştiga trofee. Nimic nu e imposibil, dar trebuie să facem lucrurile cu paşi mărunţi”, a explicat Hagi.

Ianis Hagi trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar acest lucru se vede atât în jocurile de la echipa de club cât și în jocurile de la reprezentativa de tineret a României. Evoluțiile foarte bune ale mijlocașului de 20 de ani au deschis din nou subiectul unui posibil transfer în străinătate:

Ianis confirmă. Şi-a recăpătat ritmul, că fotbal ştia. El decide dacă bate penaltyul cu stângul sau cu dreptul. Îi dau sfaturi, dar el ia decizia finală. E într-o perioadă foarte bună a sa, ne demonstrează că am făcut un transfer bun când l-am adus.

E un lider şi ne ajută, cât va mai rămâne aici. Nu ştiu dacă va pleca din iarnă sau din vară. E foarte talentat, are nevoie de un club care să i se potrivească. Trebuie să găsim echipa care are un proiect cu el“, a concluzionat Gheorghe Hagi.

Spynews.ro