„Feyenoord, Norwich și AS Monaco au venit după el!” Dennis Man rămâne în atenția cluburilor din Europa

Anamaria Prodan a dezvăluit că Dennis Man este curtat în continuare de cluburile din Europa, iar Gigi Becali are oferte uriașe pe masă pe numele fotbalistului.

Feyenoord, Norwich, AS Monaco și Dinamo Kiev l-au dorit pe Man, însă au dat înapoi, după ce patronul FCSB, Gigi Becali, nu a vrut să-l vândă fără 15 milioane de euro.

Potrivit impresarei, Becali are pe masă o ofertă de 13 milioane de euro, la care se adaugă 3 milioane de euro bonusuri.

„Feyenoord, Norwich și AS Monaco au venit după Dennis Man. Și din Rusia, și din Ucraina au venit după Man. Da, Dinamo Kiev! Am discutat să îl ducem acolo. Nu a apărut asta pe nicăieri. Nu știu dacă la vară va mai avea nevoie de el. La nea Mircea au plecat doar doi jucători. Trebuia să plece Gelson la formația lui Reghe (n.r. Al Wahda), dar nu a mai plecat. L-a oprit nea Mircea și acum e golgheter.

Cred că patronul vede prețurile. Dacă Man va continua așa, am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro și alte 3 în bonusuri foarte concrete. Becali a vrut 15 milioane. Dar asta cu 12 milioane și bonusuri a fost o variantă găsită pe ultima sută de metri. Asta le pot aduce acum.

Eu l-aș fi dat pe Man pe 10 milioane plus bonusuri. E tot ceea ce putem face. Dacă Gigi voia să îl dea pe 8 milioane, își alegea fără probleme echipele”, a spus Anamaria Prodan, impresarul lui Dennis Man, pentru „Gazetă”.

gigi becali anamaria prodan fcsb 1

Citește și • MM Stoica mizează pe Toni Petrea: “Puţină lume ştie asta!”