RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica mizează pe Toni Petrea: „Puţină lume ştie asta!”

Chiar dacă mulţi s-au declarat sceptici atunci când Toni Petrea a fost numit principal la FCSB, Mihai Stoica are încredere totală în antrenorul roş-albaştrilor. Postul de la FCSB este primul de antrenor principal din cariera fostului secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Directorul sportiv al roş-albaştrilor îl consideră pe Petrea un adevărat atu al echipei, în ciuda lipsei de experienţă ca principal a tehnicianului în vârstă de 45 de ani.

„Toni Petrea are puterea să se impună pentru că, deși a fost un jucător care a evoluat foarte mult la un nivel inferior jucătorilor pe care îi antrenează. El, poate puțină lume știe, a făcut facultate la zi, Academia de Studii Economice, este un băiat citit și se informează permanent, un om cu care poți să discuți și care are licență PRO de mult timp”, a spus MM Stoica, într-o mărturisire pe care a făcut-o pe canalul de youtube al lui Robert Niță.

MM nu mizează numai pe calitatea intelectuală a antrenorului. Oficialul FCSB crede că Petrea şi-a dovedit calităţile şi ca secund al lui Reghecampf.

”Noi am avut doi secunzi principali la echipa asta. Pe Cătălin Necula, cu Olăroiu și pe Toni Petrea cu Reghecampf. Erau considerați de antrenorii principali că fiind egalii lor, iar asta e un mare talent. Să te poți consulta cu antrenorul secund că și cum ar fi egalul tău”, a mai spus MM Stoica.

Toni Petrea a adunat până acum 11 meciuri în toate competiţiile ca antrenor al FCSB. Şapte victorii, o remiză şi trei înfrângeri – este bilanţul roş-albaştrilor cu noul tehnician.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare